dijous, 3 de novembre del 2016

C.P. CONGRES B 1 - CERDANYOLA CH 1


Resum exprés del segon partit de la temporada disputat a la pista del CP Congrés B el passat dimecres dia 26 d'Octubre. Davant d’un rival jove i desconegut, varem aconseguir conquerir un punt tot i que l’empat va arribar a 34 segons pel final. Partit per emmarcar del nostre porter l’Albert Bel que va demostrar un cop més la seva gran qualitat com així reconeixen els jugadors locals en acabar el partit.

CERDANYOLA CH: Albert, Txus, Jc. Pérez, Ignasi, Victor (cinc inicial), Joan i Toni (1)


Gols: segona part, Toni 0-1, 1-1 Congres B.


Primera part disputada i força igualada destacant les intervencions de tots dos porters. No va haver un dominador clar del joc, tot i que la veterania del Cerdanyola va plantar cara a la joventut del Congres B. Ocasions van haver-hi per les dues bandes però el marcador a la mitja part era d’empat a 0.

A la segona l’equip local va pressionar una mica més intentant d’obrir la llauna però l’Albert no ho va permetre en cap moment. El Cerdanyola ho intentava de contracop amb un Victor Alonso que debutava amb l’equip vallesà demostrant una excel·lent forma física. A falta de 7 minuts pel final i en una jugada individual d’en Toni Pi, aconsegueix escapolir-se d’un contrari i de xut ras al pal marca el 0-1. Pràcticament en la següent jugada en Victor marxa tot sol en contracop i un cop supera al porter envia la bola al travesser de la porteria. El Congrés B sense res a perdre es va abocar encara més a la porteria del Cerdanyola però la falta d’encert no li permetia l’empat. Fins i tot el conjunt local va disposar d’un penal que l’Albert es va encarregar d’aturar. A falta de 34 segons pel final, l’àrbitre del partit Enric Ventura, assenyala la desena falta del Cerdanyola. El davanter barceloní del Congres B aconsegueix, aquest cop sí, batre al porter visitant aconseguint el definitiu 1-1.


Empat just al final donat els mèrits d’uns i altres. El Congrés B va topar amb un porter que va ser un malson per la davantera local, mentre el Cerdanyola lamentava les ocasions perdudes quan guanyava 0-1. Repartiment de punts que no deixa satisfet ni als uns ni als altres.


Bon tercer temps i gran sopar amb els nous companys a la categoria. Esperem que tinguin sort en els propers compromisos i ens retrobem a la tornada a Can Xarau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada