divendres, 9 de març del 2012

CERDANYOLA CH 0 - GIRONA CH 2

Resum exprés del partit d’ahir davant d’un rival complicat com es el Girona liderat per l’Ivan Tibau. Davant l’absència important d’en Quim Paüls a la nostre davantera, va ser missió impossible foradar la porteria gironina, ja sigui per la falta d’encert nostre com per la bona actuació del porter rival.

CERDANYOLA CH: Albert, Chus, Joan, Toni,Jordi (cinc inicial), Pepe i Hernán.
Poques coses a destacar en la primera meitat ja que tan sols va haver-hi un gol. Aquest va vindre en els primers cinc minuts de joc i va agafar despistat a tot l’equip, possiblement en la única jugada que vam badar. Després d’una jugada de rebots, aprofita un defensa del Girona per xutar fluix i ras, mentre la bola rasa es cola mansament a la porteria de l’Albert. Tots dos equips van tenir forces oportunitats per marcar, però la bona actuació de tots dos porters ho va impedir. L’equip local no va saber aprofitar les seves ocasions en dos o tres clars contracops, cosa que al final ho va acabar pagant. Podem dir que va haver-hi equilibri de forces en aquesta primera part amb un resultat de 0 a 1 pel Girona.
En la segona pràcticament va continuar el mateix guió, amb un Girona dominador de la possessió i amb un Cerdanyola que intentava aprofitar els contraatacs per aconseguir obrir la llauna. El joc en cert moments es va tornar més dur i l’àrbitre va assenyalar més faltes que en la primera part. De fet l’actuació arbitral va ser discutida pels dos equips, ja que va perjudicar al Girona en no concedir algunes avantatges en certes faltes i podria haver assenyalat algun penal a favor de l’equip local en alguna falta dins l’àrea.
A falta de deu minuts per acabar el partit, un contracop verd i blanc d’en Joan finalitza en un xut a l’escaire que el porter gironí atura amb el  casc. El rebot posterior es aprofitat per un davanter del Girona mitjançant un ràpida contra i definint de forma excel·lent en una jugada individual el 0 a 2. Ja ens quedava molt poc temps per cremar els últims cartutxos, així que la intensitat en el joc va provocar que es fessin més faltes. Així tots dos equips vam arribar a la desena falta, però tant en Tibau per part gironina com en Pepe pel Cerdanyola no van estar encertats.
Després de dos partits perduts de forma consecutiva, ens hem de refer per intentar aconseguir la victòria en la difícil pista de l’Horta la propera setmana.