U.E. HORTA 4 - CERDANYOLA CH 2

Ja portem setmanes amb una dinàmica negativa i descendent, que provoca que no aixequem el cap. Ahir va quedar molt evident la nostre falta de punteria, i a banda de tenir oportunitats clares (quasi bé com sempre) tenint el punt de mira molt i molt desviat.

U.E. HORTA: Fernando, Joan,Sergi (2),Xavier i Jusi (cinc inicial), Julián, Xavi(1), Alex (1), Nando Pujalte
CERDANYOLA CH: Eze, Pepe (1), Joan, Kike i Toni (1) (cinc inicial), Chus, Jordi, Hernán, Albert Bel.
Primera part d’equilibri dels dos equips amb un gol per cada banda. El gol local va arribar ben aviat, en el minut 2, quan en Joan comet un penal sobre Jusi i que en Sergi Gallego s’encarrega de materialitzar en l’1 a 0. L’equip barceloní defensava ordenat en quadre-rombre, tot intentant creant perill amb ràpids contracops. El Cerdanyola va gaudir de bones oportunitats però com sempre la falta d’encert del jugadors verd i blancs i la bona actuació del porter de l’Horta van ser obstacles difícils de vèncer. Així i tot, en una jugada aïllada en Toni quasi des de mitja pista envia una bola arrastrada que entre el pal i el porter converteixen l’empat en una realitat. Excel·lent actuació del nostre porter Eze que es reincorporava  a l’equip després d’haver estat convalescent per malaltia greu, ben tornat.
En la segona part vam començar tenint més clares oportunitats que l’Horta, però ells amb una de sola els hi va servir per fer el 2 a 1 després d’una paret ben trenada i un remat d’en Sergi Gallego. L’equip vallesà de forma inconscient i tenint en compte que faltava molta segona part, va voler empatar ràpidament però l’angoixa per no aconseguir el gol, va permetre a l’Horta jugar amb tranquil·litat tot controlant la possessió de la bola.  Amb un Cerdanyola abocat a l’atac amb cert desordre i deixant espais en defensa, va ser l’Horta qui aprofitant ràpids contracops va marcar dos gols, posant un 4 a 1 quasi definiu. Tan sols l’orgull ferit va fer escurçar la distància mitjançant una bona rematada d’en Pepe. Encara ben disposar d’alguna bona oportunitat cap al final del partit però un encertat porter local ho va impedir.
Necessitem amb urgència un bon reset i ho haurem de fer dijous que ve davant d’un bon equip com es el Noia que porta una línea clarament ascendent. Podrem comptar amb en Quim per aquest partit, cosa que clarament hem acusat en les dues darreres jornades.
El tercer temps amb els companys de l’Horta va ser excel·lent, com sempre, amb un Joan Pujol fent d’amfitrió, un Sergio Sánchez (McRoller) bon amic de tots dos equips i  en un emblemàtic lloc per sopar com es "la Esquinica".