divendres, 29 d’octubre del 2010

1 x 1 de RAC 1

Oscar: partit molt complert. Cada vegada està més en forma i dona confiança a l'equip. La majoria dels gols del Noia vam vindre per rematre de tercers homes on poca cosa tenia a fer.

Pepe: implicat i proactiu. Va actuar amb contundència i va mostrar el seu geni a la pista. Important en marcar el primer gol de l'equip i polivalent al jugar de davanter i defensa. Li va mancar no capficar-se tant amb l'àrbitre.

Joan: incisiu i voluntariós. Partit jugat de menys a més. Va començar un pel fred com la resta de l'equip, però es va entonant tot confiant en la remontada. Per segona setmana segueix el "pichichi" de l'equip.

Toni: entonat e implicat. Cada vegada està més fi, prova d'això es el magnífic gol a la segona part. Aquest es el seu camí a seguir, cosa que l'equip agraïrà.

Jorge: desencertat de cara a porta. Bon partit a nivell particular. Bé en defensa i millor en atac. Li va falta fortuna per foradar la porteria contraria. Esperem que no desesperi perquè els gols arribaran i ens fan molta falta.

Chus: ben trobat de nou. Després de la seva lesió al dit, està totalment recuperat i físicament molt millor. Ahir es va notar la seva presència a la pista, tant en el joc desenvolupat com en el gol realitzat. Ens alegrem de la seva tornada.

Tito: comodí. Gran partit del Tito. Va actuar bé en defensa i en atac va realitzar la passada del segon gol. Va fer un joc fàcil i va ajudar a l'equip amb la seva lluita constant a la pista.

Agraïr als companys la meva intenció de trobar la millora continua de l'equip en la crítica constructiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada