divendres, 29 d’octubre del 2010

PARTIT DIGNE: NOIA C.E. 6 - CERDANYOLA C.H. 4

Bon partit disputat ahir al vespre entre el Noia i el Cerdanyola a la pista de l'Ateneu Agrícola.
Encara que el nostre equip va patir la segona derrota consecutiva davant d'uns dels equips forts de la categoria, les sensacions de millora en el joc i les ganes que tothom està posant de ben segur que ens fan ser molt optimistes per a obtenir la primera victòria de cara als propers partits.

L'inici del partit per part del Noia va ser intens com ja ens té acostumat l'equip de Sant Sadurní. Així en els primers minuts de joc es vàren avançar en el marcador amb dos gols força matiners, on poca cosa va poder fer el nostre porter Oscar. Això no va desanimar al Cerdanyola, que va intentar crear el seu joc i va començar a tenir alguna oportunitat d'inquietar la porteria contraria. Els contraatacs per part verdiblanca i els cops al pal (especialment per dues ocasions el Jorge) no permetien la inauguració del marcador contrari.
Això ho va aprofitar el Noia per aconseguir de contraatac el tercer gol amb una jugada ben trenada. Però com que la insistència te el seu premi, en una acció de contraatac finalitzada per un xut del Joan, va permetre al Pepe inaugurar el marcador aprofitant el refús del porter. D'aquesta forma finalitzava la primera part amb el resultat parcial de 3 a 1 a favor de l'equip roig i negre.

La segona part va ser més intensa en quan a joc i oportunitats. Tot i així l'equip del Noia tornava a posar el 4 a 1 al marcador en una jugada desafortunada. Ràpidament en la jugada següent l'Huracán Chus Huarte feia pujar el segon gol en el marcador després d'una bona passada d'en Tito. Després d'uns bon minuts de disputa entre tots dos equips, el Cerdanyola va anar incrementant el seu nivell de joc i la seva pressió. Malgrat que el Noia va anotar el 5 a 2 i ja semblava el partit decidit, tot seguit va vindre la reacció del nostre equip. En Joan en una acció de contraatac feia el 5 a 3, i en la jugada posterior el Toni (que s'estrenava en el seu compte golejador) feia pujar el 5 a 4 amb una gran jugada individual. Quan ja quedaven pocs minuts per la finalització del partit i davant de la nostre inquietud per aconseguir un valuós empat, en un nou contraatac portat pels davanters del Noia deixaven el resultat final en 6 a 4.

Bon partit per part de tot l'equip, on es nota la millora continua partit rera partit  i l'excel.lent ambient que es respira en la plantilla.