dimarts, 17 de maig del 2011

CERDANYOLA CH 1 - F.C. CUATRO VIENTOS 4

Crònica corresponent a l'últim partit jugat dijous passat dia 12/05/11 davant d'un molt bon rival com es el Blanes.Vist el resultat tothom pot pensar en una victòria plàcida de l'equip visitant. Però la realitat va ser un altre.

En una primera part amb alternatives en una i altre porteria, seria el Cerdanyola mitjançant un xut d'en Joan des de mitja pista qui posaria el 1-0 en el marcador. El Blanes jugava amb intensitat i rapidesa tot intentant sorprendre a un Oscar que va tornar a fer un gran partit. Davant la insistència de l'equip rival assetjant la porteria del Cerdanyola va arribar l'empat amb una bona jugada de la davantera rival. Cap el final de la primera part i amb un jugada des de la banda s'avançava el Blanes en el marcador 1-2 arribant així el final de la primera part.

En la segona tot va continuar igual, ja que tots dos equips no van renunciar a res per aconseguir la victòria. La porteria del Blanes, molt ben coberta i amb molta seguretat, donava garanties als seus jugadors per pujar a l'atac sense haver de tenir patiments. Per contra l'equip local buscava l'empat, tot arriscant en rebre perilloses contres del Blanes. I finalment si no aconsegueixes marcar, l'equip contrari no perdona. En un ràpid contracop i excel·lent definició d'en David del Blanes posava el 1-3 en el tanteig. Ja en les acaballes del partit en un altre jugada de contracop, el davanter Edu Recio aixecava la bola dins l'àrea per marcar un golàs per tota l'escaire.

El Blanes va haver de lluitar de valent per aconseguir el tres punts, però es van veure recompensats pel Cerdanyola en el sopar al bar Paseo on van gaudir d'un bon tiberi.