dimarts, 17 de maig del 2011

C.H. RIPOLLET "A" 5 - CERDANYOLA C.H. 2

Després de quasi dues setmanes d'haver-se jugat aquest derbi vallesà, el passat 2 de Maig, fem un apunt breu del que va deparar aquest partit. Partit amb poca història, on l'equip local es presentava amb tan sols quatre jugadors de pista però amb un excel·lent porter (crec que dels millors de la Old League) que els hi garanteix via lliure per anar a l'atac. A banda d'aquest factor important, la nostre falta d'encert ens va comportar a tenir poques opcions de victòria.

En una primera part amb domini verdiblanc, varem topar una i altre vegada davant d'un Ripollet ordenat que amb dues contres va deixar un marcador de 2 a 0 en la primera part, i on l'equip rival va desaprofitar un penal llençat per en Juan Carlos Pérez.

Ja en la segona part el Cerdanyola va voler pressionar amb més intensitat a l'equip local, tot intentant d'aconseguir el primer gol. Lluny d'aquesta objectiu el Ripollet va aprofitar diverses contres per incrementar el marcador fins a 5-0. Crec que massa càstig pels mèrits d'uns i altres. Així i tot el Cerdanyola va lluitar fins al final i davant de la lògica davallada física del Ripollet van arribar ja tard els dos gols d'en Toni Pi per deixar el resultat final de 5 a 2.