dilluns, 10 d’octubre del 2011

CERDANYOLA CH 2 - MOLLET B 4

Una temporada més tornem a escriure les nostres cròniques amb tantes sorpreses com ens depara el destí.
La primera sorpresa era que en qüestió de dos dies varem passar del grup B al A i la segona molt destacable es poder gaudir d'en Quim Paüls en el nostre equip.
Però com tot a la vida s'ha de saber gestionar bé les emocions perquè passen factura, ja que el rival que teníem davant era el sotscampió de la última edició de la lliga de veterans.

El partit en una primera part distreta e intensa va ser més igualat del que podríem esperar, tot i que el Mollet B s'avançava en el marcador amb un 0 a 2 inicial, primer amb una jugada de fortuna i segon amb un contracop molt ben trenat. Així i tot el Cerdanyola no va perdre la cara al partit, provocant contracops molt ben aturats per un excel·lent Pep Àliva. Cap al final dels primers vint-i-cinc minuts, venia una jugada de contracop ben portada pels jugadors vallesans que culminava amb una passada d'en Quim cap en Chus Huarte fent pujar el 1 a 2 en el tanteig.

En la segona part tot va continuar igual, amb un joc viu i amb alternatives en les dues porteries. El Mollet B va saber aprofitar bé les seves oportunitats per avançar-se en el marcador. Primer mitjançant un xut ras dins l'àrea d'en Joan Carles Raigoso que feia pujar el 1 a 3 i tot seguit, quan l'equip local volia reduir distàncies, en una nova jugada de contracop en Pepe Busquets aconseguia 1 a 4. Donat els mèrits d'uns i altres el resultat no s'ajustava al joc damunt la pista. Sense voler baixar els braços, el nostre equip va continuar lluitant i en un contracop definit de forma magistral per en Quim Pauls posava el 2 a 4 final en el marcador. Fins la botzina final varem intentar apropant-se en el marcador però un Delmo encertat ens ho va impedir.

Victòria justa del Mollet i partit jugat amb fair play pels dos equips. L'àrbitre del partit "Manolo Estrella" va tenir una bona actuació, encara que els jugadors van col·laborar perquè no tingues molta feina.

El nostre equip progressa adequadament però necessita millorar. Ho intentarem davant d'un bon rival com es el C.P Voltregà.
Per finalitzar sopar plegats al restaurant "Els Abetos" gaudint de bona cuina catalana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada