dijous, 20 d’octubre del 2011

C.P. VOLTREGÀ 8 - CERDANYOLA C.H. 6

Partit amb poca història el disputat dilluns passat a Sant Hipòlit de Voltregà. 
A destacar però l'equip local amb noms com Pere Sala, Jordi Hom, Enric Buixaderes, Ricard Ares, Joan Ferran, Xevi Sala i Carles Capdevila, a més del gran Josep Moraleda tot un luxe d'equip. 
El més destacat en la primera part es l’equilibri de forces d’ambdós equips, quedant reflectit al final dels primers 25 minuts en un marcador de 2 a 2. S’avançava ràpidament l’equip vallesà mitjançant un ràpid contracop i aprofitant en Joan una bola morta per fer el 0 a 1.Pràcticament en la següent jugada un fort xut d’en Pepe a l’escaire posava un 0 a 2 molt favorable als nostres interessos. Però com acostuma a passar quan jugues contra el Voltregà, més tard o d’hora comencen a jugar bé i a crear ocasions. Prova d’aquesta insistència arriba el primer gol local en una jugada de rebot que aprofita Ricard Ares. El Cerdanyola va tenir forces ocasions d’aconseguir incrementar el marcador però es va trobar un inspirat Josep Moraleda i cap a finals de la primera meitat tornava a marcar l’equip blanc i blau, deixant un empat a 2 que feia justícia al joc damunt la pista.

En la segona part un Voltregà molt mes intens, tant en joc com en ocasions, va anar ràpidament a resoldre el partit. Amb un tàndem a darrera Enric Buixaderes – Ricard Ares i a davant Xevi Sala – Joan Ferran de molta qualitat, feien pujar en el marcador un 5 a 2 eixamplant la diferència en el resultat. El Cerdanyola però no va voler baixar els braços, ja que en un contracop d’en Joan definint amb un xut a l’escaire i una altre jugada individual d’en Quim Paüls retallaven distància 5 a 4, tot buscant l’empat.
Però fins aquí van arribar les forces, ja que el Voltregà es tornava a avançar en el marcador amb dues jugades ben definides per en Xevi Sala i un últim gol d’en Carles Capdevila després d’un contracop molt ben trenat.
En els últims minuts i donat la relaxació de l’equip local, en Jordi feia dos gols quasi consecutius per maquillar el resultat final en 8 a 6.

Després de dos partits hem d’anar prenent nota per fer millor les coses, si volem aconseguir la primera victòria en la lliga de veterans.Per finalitzar la trobada sopar de germanor al restaurant Dorca, on sens dubte i any rere any segueix triomfant el flam de mató.
El mític Flam de mató


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada