diumenge, 6 de novembre del 2011

CERDANYOLA CH 3 - F.C. BARCELONA 8

CERDANYOLA CH: Òscar, Pepe, Juan Carlos, Kike, Jorge (cinc inicial), Toni Pi (2), Joan, Chus (1) i Eze.
FC.BARCELONA: Tino, Plaza(2),Torner(2),Gaby(2), Rovira(2) (cinc inicial), Serrano, Venteo

Partit disputat dijous dia 03/11 davant del campió actual de la lliga de veterans. En una primera part totalment blaugrana, la qualitat en l'encert dels seus jugadors va decantar un 0 a 4 en el primer quart d'hora de partit que deixava pràcticament el partit sentenciat. Conscients de la perillositat de l'atac blaugrana, l'equip local continuava lluitant intentant no concedir tantes facilitats al rival. En una jugada de contracop i amb una bona definició en Toni Pi posava 1 a 4 en el marcador. El Cerdanyola va continuar acatacant la porteria rival però va topar amb la solidesa d'en Tino Martínez. Abans d'acabar la primera part tornava a marcar el Barça deixant un resultat parcial en 1 a 5.

En la segona part va haver més equilibri de forces i es van succeïr contracops en les dues porteries. Davant d'una bona segona part de l'Eze porter del Cerdanyola on fins i tot va aturar dos penals en contra, l'equip contrari va anar jugant amb el còmode avantage en el marcador. Una bona definició d'en Joan Torner a pase d'en Gaby feia pujar el 1 a 6. El Cerdanyola va escurçar distàncies amb gols de Chus Huarte i un altre cop d'en Toni Pi. Tornaria a marcar el Barça mitjançant Toni Rovira per deixar un 3 a 7 que semblava definitiu. En els últims segons del partit Miquel Plaza aconsegueix el 3 a 8 final en una falta directa després de cometre l'equip local la desena falta d'equip.

Victòria amplia dels veterans del Barça, que va gaudir de tres penals i una falta directa i on l'actuació arbitral va ser discutida per l'equip local en l'aplicació força estricte del reglament.