dijous, 24 de novembre del 2011

C.E. NOIA - CERDANYOLA CH (PARTIT AJORNAT)

El partit que s'havia de disputar ahir a la nit a Sant Sadurní es va haver d'ajornar en l'últim moment donat que el pare del nostre porter Eze va tenir que ser hospitalitzat d'urgència.

Mentre el Pepe Rubio i el Jordi Pi arribaven al pavelló del Noia sobre les 20:30 h varen rebre la trucada de l'Eze que havia d'anar a l'Hospital Clínic ja que el seu pare estava en llista d'espera per rebre un fetge donant. Hi ha situacions en les nostres vides que estan per sobre de l'esport i donada la importància del moment tot l'equip va recolzar al nostre porter.

Personalment vaig rebre la noticia cap a les 21:00 h i en aquell moment ja estava dins el cotxe per recollir el Quim i el Toni. Donat que havíem d'actuar amb urgència, vaig posar-me en contacte amb el Pepe Busquets que amablement em va adreçar el telèfon del Jordi Gallart (per contactar directament amb ell i trobar una possible solució)  i de l'Ivan González de la Fecapa. En Joan Carles Pérez va localitzar a l'Ivan, el qual va localitzar a l'àrbitre per poder ajornar el partit, i evitar així  la sortida de la resta de companys cap a Sant Sadurní.

Volem des d’aquí agraïr el tarannà, actitud comprensiva i col·laboració de tot l'equip de veterans de Noia que en tot moment van entendre la situació. Sempre es un plaer jugar contra ells, perquè ens han demostrat que a més d’excel·lents jugadors son millors persones. Volem agraïr de nou la predisposició a ajornar el partit i a les facilitats donades per trobar una nova data que ens vagi bé als dos equips. Agraïr també al Pepe Busquets i a l'Ivan González la col·laboració cap al nostre equip.

Ara desitjem que el pare de l'Eze (que ha entrat a quiròfan a les 6 matí d'avui i l'espera una operació entre 5 i 10 hores) li vagi tot perfecte i es recuperi el més aviat possible.


Pepe i Jordi van acabar sopant a l'Ateneu de Noia amb un bon cava i unes molt bones torrades  amb embotit, tot veien la victòria blaugrana a Milà


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada