divendres, 2 de desembre del 2011

CERDANYOLA CH 4 - CH RIPOLLET 2

Primera victòria a casa en el derby vallesà davant d'un equip jove com es el Ripollet. Nosaltres amb tan sols cinc jugadors de pista i el nostre porter l'Eze (MVP del partit) varem aconseguir guanyar un partit molt treballat fins els instants finals.

Cerdanyola CH: Eze, Pepe, Joan, Quim (3), Jordi (1) (cinc inicial), Kike.

En la primera meitat l'equip local es va avançar en els primers deu minuts mitjançant una bola arrastrada per en Jordi després d'un ràpid contracop. L'equip rival defensava en individual i això ens implicava físicament a córrer molt més sense bola. La clau però va ser la nostre defensa de tres amb un quart jugador fent la mixta, cosa que el Ripollet no va saber trencar. Donada aquesta defensa vem aconseguir robar boles i fer perillosos contracops. En una d'aquestes jugades de contracops en Quim Paüls aconseguia de xut ras posar el 2 a 0 en el tanteig i feia justícia al joc damunt la pista. Amb molt poques faltes en aquesta primera part, el temps va córrer com una exhalació fins exhaurir-se el primers vint-i-cinc minuts.

En la segona meitat semblava que el guió havia de ser el mateix, i en les primeres accions així va ser. Però un Ripollet que disposava de tres jugadores per a fer canvis, va continuar pressionant tot buscant obrir el marcador. Així  en una jugada d'Oscar Collado amb un xut de lluny aconseguia batre a l'Eze i escurçar distàncies  2 a 1. Aquest gol va esperonar a l'equip del Ripollet, ja que davant d’un equip local amb poc efectius, intentava ràpids contracops per aconseguir l'empat. Tanta va ser la insistència que l'empat 2 a 2 va arribar en una jugada de remat a boca de canó i que res va poder fer el nostre porter. S'ha de dir que l'acció va ser protestada per l'equip local creient que la bola no havia entrat, però s'ha de dir que sí va traspassar la línia de porteria. Les protestes del nostre capità Kike van comportar l'expulsió amb targeta blava, cosa que ens va fer jugar amb inferioritat durant dos minuts. Durant aquests dos minuts el Ripollet va ser incapaç de marcar perquè es va trobar un Eze estel·lar a la porteria del Cerdanyola i juntament amb el Quim va ser l'artífex de la nostre victòria.
Un cop vem recuperar el jugador expulsat, vem seguir defensant amb molt ordre i continuàvem provocant perillosos contracops. En un d'ells i amb una genialitat d'en Quim posava el 3 a 2 en el marcador després de driblar a dos jugadors i quasi sense angle col·locar la bola en l'escaire del porter rival. 
El Ripo va continuar pressionant per aconseguir l'empat però va cometre la desena falta i ens donava l'oportunitat d'aprofitar una falta directa. El nostre especialista en Quim posava el 4 a 2 definitiu completant una gran actuació i un hat-trick merescut.

En el tram final del partit el Ripollet va intentar arribar a la porteria del Cerdanyola, però es va trobar amb un equip seriós damunt la pista que no li va donar opcions. Partit net i disputat per part dels dos equips, però amb un equip del Cerdanyola més veterà i amb ofici que va saber aprofitar les seves cartes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada