divendres, 25 de gener del 2013

CERDANYOLA CH 3 - C.P. VILAFRANCA 2


En una nit molt freda ahir a la pista de Can Xarau, l’equip local va aconseguir la segona victòria  de la temporada davant d’un bon rival com es el C.P Vilafranca. Sabíem que l’equip de l'Alt Penedès seria un rival complicat, ja que juguen molt disciplinats, amb les idees molt clares i amb un Pep Vinyals molt segur. La clau per guanyar va ser de nou un Albert amb estat de gràcia i el tenir més encert de cara a porta respecte a altres partits.
CERDANYOLA C.H.: Albert, Pepe (1), Joan (1), Quim, Kike (cinc inicial), Joan Carles (1) i Toni.

C.P. VILAFRANCA: Pep Vinyals, Puig,Ramon, Fede (2), Hill (cinc inicial), Jordi.

Gols: 0-1 Fede, 1-1 Joan (mitja part), 2-1 Joan Carles, 2-2 Fede, 3-2 Pepe.

Els primers minuts del partit van ser de tanteig entre tots dos equips. Les defenses zonals ben tancades en les dues àrees no permetien tenir clares oportunitats. A més tots dos porters (tant l’Albert com en Pep) van estar molt segurs durant tot el partit. El Cerdanyola estirava més les línies per intentar obrir el marcador. L’equip rival defensava amb molt d’ordre e intentava sorprendre amb ràpids contracops. Ja entrat el primer quart d’hora de partit, el marcador reflectia un empat a 0 que demostrada l’equilibri damunt la pista. En una jugada per la banda dreta ben portada per en Fede, provocava una doble rematada que feia pujar el 0-1 en el marcador. El Cerdanyola va anar fent canvis per intentar mantindre un bon nivell de joc. Ja dins del cinc minuts finals d’aquesta primera part, una jugada de combinació entre Quim i Joan, feia que aquest últim anotes l’empat 1-1. Així i tot el Vilafranca va disposar d’un penal a favor, però l’Albert va aturar el xut d’en Ramon Güell. Finalitza la primera part com va començar, amb un empat just i tot per decidir.
La segona part va ser molt més intensa en quan a ritme de joc, amb un Vilafranca amb més ofici liderat per en Ramon Güell. A banda de que tenien tan sols un canvi, van tancar les línies i van provocar que el Cerdanyola jugues a un ritme embogit, cosa molt desfavorable pels interessos locals. El Cerdanyola però es tornava a avançar en el marcador amb una bona definició d’en Joan Carles 2-1. Els instants següents al gol, l’equip verd-i-blanc va tenir clares oportunitats per marcar distància però el desencert i el porter rival ho varen impedir. A més ens va faltar serenitat en el joc, cosa que va aprofitar bé el Vilafranca per tornar a empatar el partit 2-2. Una bola morta a fora l’àrea local es aprofitada per en Fede per marcar amb una excel·lent definició per l’escaire esquerra. A falta de 7 minuts pel final semblava que l’empat seria el resultat final. El partit es va anar aturant contínuament per faltes en una i altre porteria, però cap dels dos equips va arribar a cometre la desena falta. El Vilafranca va poder avançar-se en el marcador en assenyalar l’àrbitre Tomàs Fresquet un discutit penal. Com en la primera part l’Albert va aturar el xut d’en Jordi. A falta de tres minuts en Pepe marcava el definitiu 3-2 en un fort xut a l’escaire sense cap opció pel porter vilafranquí. Aleshores el Vilafranca es va llençar en busca de l’empat de forma desesperada, reclamant fins i tot un gol fantasma en una aturada de l’Albert mantenint la bola sota de les cames. En el darrer minut el Cerdanyola va aguantar bé la pressió del Vilafranca, per endur-se una important victòria davant d’un rival directe en la lliga. El Vilafranca va jugar un molt bon partit i possiblement no van marxar contents cap a casa, ja que van fer mèrits suficients per endur-se un resultat més positiu.
 
Donat que el Vilafranca havia de marxar aviat no varem poder sopar plegats,però de ben segur que compartirem taula en el partit de tornada. A destacar també la presència de l’incombustible Ramon Ferré, espiant a l’equip local, i al qual ens trobarem el proper dilluns en la nostra visita a Calafell.

3 comentaris:

  1. Bon resultat. companys! Ens veiem dilluns.

    ResponElimina
  2. Excel·lent cronica, excel·lent partit, ens veiem a la tornada a jugar ia sopar
    pep vinyals

    ResponElimina
  3. Gràcies Pep, ens veiem a la tornada. Ara no estiguis tant fi que ens costa molt guanyar!!

    ResponElimina