dissabte, 22 de febrer del 2014

C.P. VILAFRANCA 3 - CERDANYOLA CH 1

Bon duel de veterans ahir a la Poliesportiva de Vilafranca. La victòria de l’equip local es va consumar a la segona part després d’una primera sense gols, amb una gran actuació dels dos porters. L’efectivitat de l’equip vilafranquí va fer decantar la balança al seu favor. Per contra l’equip vallesà va acusar la falta de punteria i no va aprofitar les múltiples ocasions de que va disposar. El Vilafranca després d’encadenar dues victòries consecutives comença a sortir del pou, mentre que el Cerdanyola vol començar a remuntar posicions amb la incorporació d’en David Novell.

C.P. VILAFRANCA: Pep Vinyals, Valls (2), Fede, Freixedes, Jordi (1) (cinc inicial), Andrew i Escribano.
CERDANYOLA C.H.: Eze, Chus, Joan, Pepe, Jordi (cinc inicial), Toni i Jc. Pérez (1)

Gols: segona part 1-0 Jordi, 2-0 Valls, 3-0 Valls, 3-1 Jc. Pérez
Una primera part molt igualada, com reflexa el marcador al final dels primers vint-i-cinc minuts. Tots dos equips realitzaven defensa zonal en quadre i els primers minuts van ser de tanteig. Un Vilafranca ben dirigit per en Carles Freixedes, excel·lent jugador, movia la bola amb rapidesa intentant sorprendre a un seguríssim Eze. Per contra un Cerdanyola de menys a mes en aquesta primera meitat arribava amb cert perill a la porteria d’un gran Pep Vinyals, sens dubte el millor jugador local. Les ocasions en una i altre porteria s’anaven succeint però cap dels dos porters van deixar obrir el marcador. L’entrada d’Andrew per part local, juntament amb el sempre perillós Jordi Valls posaven setge davant la porteria vallesana. El Cerdanyola no va saber aprofitar els contracops de que va disposar, cosa que li passaria factura en el resultat final. El retorn d’en Toni per part del Cerdanyola, després d’un mes d’absència, va ser la millor noticia per l’equip degà. Juntament amb en Joan Carles Pérez van gaudir de bones ocasions però sense l’encert oportú. En l’últim minut d’aquest primer temps el Vilafranca va gaudir de la millor ocasió per obrir el marcador. Una jugada d’en Freixedes des del racó habilita al jugador vilafranquí Andrew, que rematant fins a quatre vegades seguides no aconsegueix batre al porter rival. Així arribem al final d’un bon primer temps per part dels dos equips.
 
Ja en el primer minut de la segona part arribaria el primer gol del partit. De nou en Carles Freixedes punxa la bola dins l’àrea i en Jordi Escribano desvia la trajectòria amb la punta de l’stick colant-se aquesta pel mig de les cames de l’Eze 1-0. Aquest mínim avantatge en el marcador va donar confiança a l’equip local, mentre que el Cerdanyola seguia topant amb la seguretat d’en Pep Vinyals. Arribant al minut 10 d’aquesta segona part tornaria a marcar el Vilafranca. Després d’una jugada de contracop no aprofitada pel Cerdanyola, aprofita el Vilafranca una jugada a la contra per definir mitjançant Jordi Valls el 2-0. Encara que aquest gol va desestabilitzar una mica els interessos verd-i-blancs, el Cerdanyola va intentar pressionar als locals amb una defensa individual. A banda de que van continuar tenint ocasions però sense l’encert adient, seria de nou el Vilafranca qui marcaria la sentencia amb el 3-0. De nou en Jordi Valls remata per dues vegades una bola morta dins l’àrea, entrant tot suau per damunt de l’Eze. Faltaven 11 minuts per acabar el partit i el Cerdanyola va demanar un temps mort. Encara que l’avantatge era decisiva no vàrem renunciar en cap moment, lluitant fins el final. En arribar el Cerdanyola a la desena falta d’equip, l’equip local disposaria d’una falta directa per ampliar el marcador però en aquesta ocasió en Jordi Valls llençava  la bola fora. A falta de dos minuts pel final, i en cometre el Vilafranca la desena falta, seria el Cerdanyola qui disposava d’una falta directa. La perfecta execució d’en Joan Carles Pérez permetia fer pujar el 3-1 en el marcador. Encara en Chus va disposar en l’últim minut d’una clara ocasió per marcar, però de nou va faltar encert.

Justa victòria del Vilafranca en un bon partit de veterans. A destacar el bon ambient que hi ha entre els dos equips dins i fora la pista. Des d’aquí donar records al Ramon Güell i en Jordi Puig absents en el partit d’ahir. També desitgem una ràpida recuperació per en Quim i l’Albert, ja que els necessitem ben aviat.
El millor del partit va ser l’immillorable sopar regat amb un bon cava de la terra. Agrair en Fede i la resta de companys el tracte exquisit rebut. A banda de la competició, anar a Vilafranca es sempre especial i el tarannà de la seva gent inigualable. Fins i tot a través de les xarxes socials així ho manifesten.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada