dimecres, 5 de febrer del 2014

PARTIT A CASA DAVANT DEL C.E. NOIA!!








     VS












Demà dijous ens visita un clàssic de la lliga de Veterans com es el C.E. Noia. L’equip de l’Alt Penedès es sempre un rival complicat de guanyar ja que aporta experiència i qualitat en el seu joc. Amb una porteria ben coberta per en Joan Papiol i en Nono, trobem grans jugadors de pista com son els germans Carda, Carafí, Queral, Rodrigo, Cabestany, Serra, Moreno i el més veterà de tots en Jordi Gallart. Esperem gaudir d’un bon partit, tot intentant d’aconseguir la segona victòria a casa.

En l’equip local tenim encara la baixa d’en Toni Pi que arrossega el cop a l’esquena del partit davant el C.P Calafell. Tampoc hi podrà ser el nostre porter Eze, ja que malauradament te el seu pare ingressat a l’hospital. Desitgem des d’aquí una ràpida recuperació i que pugui tornar a casa el més aviat possible. Aquest motiu ens va obligar a ajornar dilluns passat el partit davant el 4Vientos, partit que finalment es disputarà el proper 3 de març a Blanes.

Així que per demà comptarem amb la presència de l’Albert Bel a la porteria, tot un luxe per nosaltres com sempre. A més volem felicitar a l’Albert i a la seva dona Marta perquè dissabte passat van ser pares per segon cop del que serà segur un nou jugador d’hoquei. Isard benvingut al mon i a gaudir dels teus pares i germà. Una abraçada molt gran família!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada