dimarts, 6 de maig del 2014

C.P.CALAFELL 7 - CERDANYOLA C.H. 8



Visita al pavelló Joan Ortoll de Calafell aconseguint la segona victòria a domicili. Partit dominat de bat a bat durant 45 minuts amb un resultat parcial de 2 a 8. Els últims 5 minuts de desconnexió van permetre a l’equip local maquillar el marcador fins el resultat final de 7 a 8. Evidentment en cap moment va perillar la victòria, però després de jugar un bon hoquei durant molts minuts hauríem de prendre nota pels següents compromisos. El que compta a vegades però son les matemàtiques i els tres punts ens situen més a prop de la sortida de la cua de la classificació.


CP CALAFELL: Josep Maria, Ramon, Javi Luna (3), Epi (2), Joan (cinc inicial), Frede, Jordi “Canyi” (1) i Miquel Àngel Perín (1)


CERDANYOLA CH: Eze, Jc. Pérez (1), Chus, Quim (1), David (3) (cinc inicial), Joan (2), Joan Carles (1), Pepe


Gols: 0-1 David, 0-2 David, 1-2 Jordi, 1-3 David, 1-4 Joan Carles (mitja part), 1-5 Jc. Pérez, 1-6 Quim, 2-6 Epi, 2-7 Joan, 2-8 Joan, 3-8 Luna, 4-8 Luna, 5-8 Luna, 6-8 Epi, 7-8 Perín.


Primers minuts de tanteig en l’inici del partit per part de tots dos equips. Encara que es realitzaven defenses zonals, els primers gols del Cerdanyola vindrien de ràpids contracops. L’equip local es defensava amb ordre mentre un Josep Maria Hernández aturava totes les escomeses de la davantera rival. El primer gol 0-1 arribaria en el minut 9 de joc, després d’una culminació d’en David molt actiu en la primera part. El Cerdanyola defensava ben tancat cosa que li permetia recuperar boles per sortir al contraatac. Així arribaria el 0-2 després d’una combinació entre en Quim i David, que aquest últim envia al fons de la xarxa. El partit es posava de cara, encara que havíem desaprofitat clares ocasions per ampliar el marcador. El Calafell canviava la defensa en zona per una defensa individual amb la intenció de posar més pressió sobre el joc del Cerdanyola. En atac mitjançant xuts exteriors intentaven de crear perill amb un Eze molt segur fins aleshores. Així en un xut des de mitja pista d’en Frede, el rebot arriba a l’stick d’en Jordi que marca per ras el 1-2. Donat que els dos equips disposaven de tres canvis, van aprofitar per anar rodant jugadors donant descans al que estaven en pista. El Calafell no va poder gaudir del gol a favor, ja que en l’acció posterior en David de jugada personal surt darrera la porteria local per rematar al fons de la xarxa l’1 a 3. Hat trick d’en David en una gran primera part on també s’hi va voler sumar en Joan Carles. En una nova jugada de contracop i rodejat ben bé de tres jugadors de Calafell, amaga en curt i fa una arrastrada (com només sap fer ell) a l’escaire de la porteria d’en Josep Maria. Clar domini del Cerdanyola en aquesta primera part amb un resultat fins i tot curt després de les moltes ocasions no aprofitades.Val a dir que tots dos equips van disposar d’un penal a favor però ni en Frede per part local ni en Quim per la banda vallesana van aconseguir marcar. Gran arbitratge d’en López Vega en un partit molt plàcid, amb molt bon fair play i amb una primera part que acabava amb una única falta assenyalada al Cerdanyola. 

Ja en la segona el guió va ser semblant al de la primera. Un Calafell voluntariós jugant amb més cor que cap ho intentava davant d’un Cerdanyola amb les idees molt clares. L’ordre en defensa del Cerdanyola li permetia de gaudir de ràpids contracops, però la falta d’encert i el porter del Calafell no deixaven ampliar el marcador. El Calafell tornava a fer defensa zonal per mirar de contrarestar el domini del Cerdanyola. Els jugadors locals notaven massa la pressió del marcador e intentaven canviar la dinàmica per poder tornar entrar dins el partit. Quan semblava que tenien el partit controlat, el Cerdanyola tornava a marcar. En una acció en l’àrea del Calafell en Joan Carles Pérez aprofita un rebot per aconseguir 1-5. El Calafell ho intentava però encara que volia veia lluny la opció de la remuntada. El Cerdanyola anava per feina i en una nova jugada de contracop en Quim marca de xut de cullera a l’escaire el 1-6. A partir d’aquest moment el Calafell tornava a fer defensa individual per posar més setge a la possessió del Cerdanyola. El partit en certs moments embogeix i les accions es succeeixen en una i altre porteria. Així en un ràpid contracop local, una jugada ben trenada per la davantera finalitza en gol marcat per Epi fent pujar el 2-6. El Cerdanyola disposaria de múltiples ocasions per part de tots els jugadors en pista, però no en va saber treure rendiment. A pesar d’aquesta falta d’encert arribarien dos gols més per part de l’equip vallesà. En Joan marca el 2-7 després d’aprofitar un rebot de darrera la porteria i en un nou contracop marca de cullera el 2-8 deixant el partit sentenciat a falta de 4’52 pel final. Incomprensiblement, donada l’avantatge en el marcador, l’equip local ho va aprofitar marcant en Javi Luna tres gols en menys d’un minut. Amb 5-8 i a falta d’un minut el davanter Epi marcava el 6-8 de fort xut a l’escaire. Ja en l’últim segon del partit, de nou un fort xut aquest cop d’en Perín deixa el definitiu 7 a 8.

Victòria justa del Cerdanyola, amb un marcador final totalment enganyós ja que no reflexa el partit damunt la pista. Bon partit de tot l’equip en línies generals, exceptuant la desconnexió final. Ara toca mirar endavant i afrontar els cinc partits que queden fins al final de la lliga. Excel·lent ambient amb els companys de Calafell amb qui ens sentim certament agermanats. Sens dubte es el millor equip fora de la pista i ho demostren sempre amb un somriure i bon humor.

Per sopar tan sols varem anar tres jugadors juntament amb en Jordi Pi. En Jordi va compartir xerrada amb en Lin patrocinador del Calafell i propietari de la Gran Muralla. Sopar català- xinès amb molt bon rotllo, com no potser d’un altre manera. Entre menjar, fotos, somriures, acudits, hielos, crits a l’Isabel, el Lin fumant purets, tot el sopar es un pur espectacle. Donar les gràcies a aquest grup, ja que com sempre dic, la Lliga Catalana de Veterans no seria el mateix sense ells. Ens veiem al II Torneig Internacional de Calafell el 5 i 6 de juliol. Força Calafell!
 
En Jordi i en Lin fent amistat!

Sempre amb bon humor!!

Els dos Joan sempre junts!! A la pista i a la taula!

El millor tercer temps!!

2 comentaris:

  1. Joan, el primer gol va ser de Jordi Cañellas "Cañi".

    ResponElimina
  2. Doncs res ara ho canviem!! Pocs gols que fa en Jordi només falta que li tregui..!!
    Ja veus que portar-ho tot al cap te aquestes coses. Però bé si es del Canyi ho anotem!

    ResponElimina