dimecres, 8 d’abril del 2015

U.E. HORTA 2 - CERDANYOLA CH 2

Avui amb permís dels meus companys faré una crònica molt més curta. El motiu no es altre que la mort d’un amic que avui hem acomiadat a l’edat de 45 anys. Anar a jugar ahir a Horta va ser complicat, després de que diumenge al vespre em donessin la trista noticia. Tot es tant i tant relatiu, que ni tan sols l’esport m’ha ajudat a superar la tristesa d’una pèrdua tan dolorosa. Va per tu Carlos Gómez Febrel, pel teu somriure, per ser com eres, pels teus fills la Queralt i l’Oriol, per la teva dona l’Isabel, per la mare la Presen, i pels teus germans el Balta i el Xavi. La vida a vegades resulta injusta i no entenem perquè passen aquestes coses. Així i tot has deixat una forta petjada i el teu record es farà permanent en els nostres cors. No he pogut evitar les llàgrimes quan llegien la carta de comiat de la teva filla de 9 anys. En aquell instant he pensat que la vida ens pot canviar en un segon, i que hem de viure el dia a dia cuidant i estimant a totes les persones que tenim al voltant. Bon viatge amic, et trobarem a faltar però cada vegada que tingui la ocasió de marcar un gol, de ben segur que te’l dedicaré. Fins sempre Carlos!!
 
U.E. HORTA: Elias, Fernández, Bosch, Tamayo, Gibert (1) (cinc inicial) Ventura (1), Àlex Gallego.
CERDANYOLA: Albert, Jc. Pérez, Joan, Kike, Toni (2) (cinc inicial), Chus, Ignasi.
Gols: 1-0 Gibert, 1-1 Toni, 1-2 Toni, 2-2 Ventura (primera part).
Just repartiment de punts en un partit sense un dominador clar en la primera part. L’Horta en els dos primers minuts marcava 1-0, després d’una centrada de Xavi Tamayo que remata Jusi Gibert. El Cerdanyola es va anar estirant i va anar creant perill a la porteria d’un segur Nando. Així i tot els vallesans empatarien cap al minut 18 després d’un fort xut d’en Toni des de mitja pista. Amb l’1-1 el Cerdanyola disposava de millors ocasions i creava molt perill a la contra. En una d’elles Tamayo comet falta sobre Toni quan aquest marxava tot sol. L’àrbitre Eduard Gascon va assenyalar una clara falta directa. En Toni, el millor jugador vallesà, defineix perfecte per fer pujar el 1-2. Val a dir que l’àrbitre assenyala la falta a manca de 18 segons pel final del primer temps. Un cop marca en Toni el marcador s’atura a falta de 6 segons. Això ho aprofita l’Horta per fer un xut des de mitja pista que sorprèn al Cerdanyola. En Toni Ventura marca l’empat a 2. En una situació normal de partit, el temps hagués corregut sense haver tingut l’equip contrari cap ocasió de marcar.
A la segona part va haver més domini de l’equip degà. Va tenir moltes més ocasions i fins i tot en Joan va fallar una ocasió de penal, ben aturada pel porter barceloní. Les ocasions es van succeir en les dues porteries, però tots dos porters van estar molt encertats. Cap als minuts finals en Kike va tenir la oportunitat de marcar pel seu equip però la bola va anar al pal. Val a dir que en l’últim sospir l’Àlex Gallego va tenir un ú contra l’Albert que hagués suposat la victòria pel conjunt barceloní. Al final resultat just pels mèrits d’uns i altres, i un punt important per l’Horta després d’una llarga ratxa negativa.
Bon tercer temps i molt fair play amb els companys d’Horta, amb qui ens uneix molts anys d’amistat. Esperem i desitgem que puguin mantenir la categoria al grup A de la lliga de Veterans. Aquí la foto de grup!!

2 comentaris: