divendres, 27 de març del 2015

HC MONTBUI 0 - CERDANYOLA CH 4

Contundent victòria davant d’un gran equip com es el H.C. Montbui. A banda de que no portàvem canvis, conscients que ells ens farien defensa individual, que el partit es faria molt llarg, res no va poder amb un Cerdanyola molt ordenat. La confiança en el joc de l’equip juntament amb un Albert Bel colossal provoca que els equips contraris els hi costi molt fer gols. Sens dubte vàrem portar el partit allà on nosaltres volíem, dominant en certes fases i apuntalant en els moments claus fins a portar a la desesperació dels jugadors locals que així i tot sempre ho van intentar.

HC MONTBUI: Mir, Massana, Bars, Povill, Torra (cinc inicial), Cervera, Parera, Pinyol.

CERDANYOLA CH: Albert, Jc. Pérez, Joan, Toni (2), David (2)

Gols: 0-1 Toni, 0-2 Toni (mitja part), 0-3 David, 0-4 David
Minuts abans d’arribar al pavelló de Can Passanals rebíem la trucada d’en Jesús Huarte comunicant que seria baixa per motius professionals. Havíem d’afrontar un partit amb quatre jugadors de pista, sense cap canvi i davant d’un equip que li agrada jugar de forma individual. La nostre consigna era molt clara, ben tancats a darrera i aprofitar ràpids contracops per crear el màxim de perill. El Montbui no se sent còmode quan li fan un quadre tancat, i des dels primers minuts triangulava en estàtic provant de sorprendre de xut llunyà. El Cerdanyola defensava sense deixar cap escletxa a l’equip local i sortint molt ràpid al contracop. Així en el minut 3 de partit ens avançàvem al marcador 0-1 amb gol d’en Toni. Després d’una bona jugada de la davantera vallesana en Toni finalitza amb un xut de cullera que sorprèn al porter local. El Montbui amb un Carles Povill molt actiu, donava entrada en Moi Cervera donant un altre aire al seu equip. Els jugadors vallesans ben posicionats a pista continuaven creant perill amb ocasions clares a la porteria d’en Josep Mir. Per contra els locals anaven incrementant el ritme de joc, però un Albert descomunal aturava totes les accions de joc. Quan ja entràvem en el tram final de la primera part, tornem de nou a ampliar el marcador. De nou en Toni aprofita un rebot dins l’àrea per rematar una bola que s’endinsa suau dins la porteria 0-2. El Montbui demana un temps mort per mirar d’aturar el ritme de joc vallesà i afrontar el últims minuts amb la intenció de reduir distancies. L’equip de la comarca de l’Anoia incrementava la seva pressió defensiva, cosa que va provocar que es carreguessin molt ràpid de faltes. Amb un bon arbitratge d’en Josep Pitarch, acaba la primera part amb set faltes d’equip pels Montbui i tres pel Cerdanyola.

La segona part va resultar molt més intensa pel que fa a les ocasions de gol en una i altre porteria. El Montbui volia però no podia, ja que la defensa verd-i-blanca continuava sent molt sòlida. Pràcticament la pressió de l’equip local començava a l’àrea del Cerdanyola, i això provocava perillosos contracops dels davanters vallesans. Durant el primer quart d’hora d’aquesta segona part les ocasions s’anaven succeint en totes dues porteries. En David però després d’una nova contra es planta tot sol davant d’en Mir i aconsegueix el 0-3. Val a dir que el porter local havia aturat diverses escomeses dels davanters del Cerdanyola minuts abans. El conjunt local torna a demanar temps mort donat que restaven deu minuts pel final. Un penal clar a l’àrea del Cerdanyola dona la possibilitat al Montbui d’inaugurar el marcador. L’encarregat de llençar-lo es en David Bars però l’Albert l’atura perfectament. Tot seguit seria el Cerdanyola qui disposaria d’una falta directa en arribar el Montbui a les deu faltes d’equip. En David llença la falta però no aconsegueix marcar. Curiosament en la mateixa jugada el porter Mir fa un penal clar sobre el mateix David. Tots dos protagonistes es troben de nou. En David llença el penal però el porter local el torna a aturar. En el tram final de partit de partit el Montbui s’avoca a la desesperada i en una jugada de l’equip degà en David marca el 0-4 posant la sentencia al partit. Encara disposaria el Montbui d’un nou penal, però el xut d’en Moi l’atura de nou un incansable Albert. Els jugadors locals ho van intentar de totes les formes però van acabar per desistir davant de l’excel·lent actuació de l’Albert. Final 0-4 amb un bon partit d’hoquei veterà.

Victòria merescuda del Cerdanyola davant d’un Montbui que no va saber trencar la defensa rival. Partit molt complert de tot l’equip en una pista complicada on mai havíem guanyat. Encara que no portàvem cap canvi sí que ens acompanyava el nostre canviador, en Jordi Pi, el qual li dediquem la victòria.
Com es habitual molt bon tercer temps al bar del pavelló amb un bon sopar, bona companyia i parlant com sempre de curiositats de la nostre lliga, sens dubte, la millor que hi ha. Deixem foto de grup, i fins la tornada a Can Xarau.