dilluns, 16 de març del 2015

MOLLET HC 1 - CERDANYOLA CH 2

Gran victòria divendres passat a la pista de la Riera Seca davant del segon classificat de la LCV, el Mollet HC. Teníem molt clar com havíem de jugar davant d’un gran equip, realitzant una bona defensa i aprofitant al màxim les nostres ocasions.Com bé comentava el Miki Roura a la mitja part, hauríem de tenir més paciència de cara a porta i no tenir pressa. I així va ser, tot i disposar de dues faltes directes i superioritat a pista durant dos minuts, l’equip local va topar amb un gran Albert i amb una defensa vallesana molt ordenada. Un gol d’en David a falta de 1:51 pel final sentenciava un partit molt igualat donant tres punts d’or a l’equip degà.

MOLLET HC: Pladevall, Roura, Vila, Raigoso, Busquets(1) (cinc inicial), Tibau, Gimeno i Del Moral.

CERDANYOLA CH: Albert, Joan, Jc. Pérez, Quim (1), David (1) (cinc inicial), Toni, Ignasi.

Gols: 1-0 Busquets, 1-1 Quim (mitja part), 1-2 David.

Primers vint-i-cinc minuts on va predominar l’equilibri de forces. Tots dos equips realitzant defenses zonals, amb ocasions en una i altre banda juntament amb dos porters a un excel·lent nivell. Possiblement el Cerdanyola en aquesta primera part va disposar d’ocasions més clares per avançar-se però en Xavi Pladevall va estar molt encertat. El Mollet en el seu habitual estil de joc, jugava un hoquei ràpid i precís davant de la defensa menys golejada de la lliga. Si això li sumem un Albert en estat de gràcia, feia molt complicat a la davantera local (Rai- Busquets) poder inaugurar el marcador. Arribat al minut 15 de partit, tots dos equips realitzaven canvis a les banquetes. L’entrada d’en Francesc Tibau i Albert Gimeno per part local, i d’en Toni per part visitant, es van fer notar a la pista. El Cerdanyola començava a arribar amb més perill, i en David tot sol davant del porter gaudiria de la ocasió més clara d’aquest primer temps. En Toni de xut llunyà també ho intentava, però en Pladevall en dues ocasions aturava la bola amb el cos quedant per uns moments un pel estabornit. A falta de 3:43 pel final de la primera part arribaria el primer gol del partit. Una bola punxada des de la banda al mig de l’àrea es desviada per en Pepe Busquets, aconseguint marcar el 1-0. Poc duraria l’avantatge en el marcador ja que un minut i mig més tard en Quim aconseguia l’empat 1-1. En un contracop des de mitja pista, perd el control de la bola en primera instància però aconsegueix arribar fins al porter definint amb una finta i col·locant la bola dins la xarxa. Sense més incidències arribem al final de la primera part amb un empat just i amb una segona part per davant molt emocionant.

Ja a la segona el Mollet dona entrada a Delmo a la porteria, substituint en Pladevall. Donat l’empat en el marcador i la igualtat dins la pista, érem conscients de que el partit es definiria per petits detalls. Els minuts anaven corrent i les ocasions es succeïen en les dues porteries, on de nou els porters rendien a un gran nivell. El Cerdanyola es va poder avançar en el marcador, després d’un penal per peus d’en Busquets. En Toni es l’encarregat de llençar-lo però en Delmo l’atura perfectament. Cap al minut 7 d’aquesta segona part, en Quim comet una clara falta sobre un jugador local, assenyalant l’àrbitre falta directa i tarja blava. Ara es el Mollet qui tenia la possibilitat de posar-se per davant. En Rai es l’encarregat de llençar la falta, però el seu xut toca el pal exterior de la porteria. El Cerdanyola ha de jugar durant dos minuts amb un home menys, i el Mollet no aprofita aquesta circumstància. Un cop recupera l’equip vallesà el jugador exclòs, torna el Mollet a tenir a favor un altre falta directa en arribar l’equip rival a les deu faltes. Aquest cop en Miki Roura es l’encarregat de llençar-la però l’Albert atura la jugada donant molta confiança al seu equip. L’equip local intenta una mica a la desesperada pressionar molt més per intentar aconseguir el gol de la victòria. El Cerdanyola però molt ben posicionat a pista, espera pacientment el seu moment per aconseguir sorprendre en Delmo. A falta de 1:51 pel final arriba el gol de la victòria, després d’una ràpida jugada del Cerdanyola. En Joan aprofitant la defensa avançada del Mollet, realitzant una passada en diagonal per en Quim, el qual assisteix també amb un altre passada dins l’àrea perquè en David remati al primer toc el definitiu 1-2. Encara el Mollet ho va intentar fins el final, però la defensa vallesana no va donar treva, tot mantenint la possessió de bola fins al xiulet final.

L’encert i la sort de cara va ser aquest cop per el Cerdanyola. Bona victòria davant d’un molt bon equip que de ben segur tornarà a disputar la Final a 4. Molt bon fair play, com sempre, entre els dos equips donada la gran relació d’amistat entre els seus integrants.

Aquesta nit disputarem un dels partits ajornats davant del C.F. Cuatro Vientos a Blanes. Per tant un altre partit complicat en una pista difícil. Esperem que surti igual de bé que a Mollet.

Excel·lent sopar a Cal Marfà on van compartir el tercer temps amb els companys de Mollet. Us deixem la foto de família. Donada la bona harmonia, ens retrobarem en algun partit amistós un cop acabi la temporada. Tot sigui per tornar anar a sopar!!