divendres, 6 de març del 2015

CERDANYOLA CH 2 - C.P. CONGRES 2

Tornen les cròniques al bloc després de l’absència del cronista en els dos últims partits. Val a dir que l’equip ha estat molt sòlid,aconseguint dues importants victòries davant del U.E. Horta i del C.P Vilanova.
Ahir dijous partit davant del CP Congrés amb un resultat final d’empat a 2. Si tenim en compte que tenim els mateixos punts en la classificació, que els nostres enfrontaments sempre son igualats, que el comú denominador es l’equilibri, ahir doncs no podia ser menys. A destacar els dos protagonistes a les porteries que van demostrar el perquè son dels porters menys golejats.

CERDANYOLA C.H.: Albert, Jc. Pérez, Chus,David, Kike (1) (cinc inicial), Joan, Toni (1), Ignasi.

C.P. CONGRES: Camon, Rubio (1),Serigó, Duran, Calle (cinc inicial), Calvo, Espinosa, Cacho (1) i Palomo.

Gols: 0-1 Rubio, 1-1 Toni (mitja part), 1-2 Cacho, 2-2 Kike.

Com bé comentava el Dani Camon, porter del Congrés, els precedents dels partits entre ambdós equips destacaven per la seva igualtat. Ahir un cop més així va ser, amb un equip barceloní molt actiu en els primers compassos i un Cerdanyola molt ordenat i confiat després dels últims partits jugats. De fet d’ocasions en la primera part en van haver en totes dues porteries, però els porters molt segurs no donaven opcions. El Cerdanyola de menys a més intentava mitjançant un actiu David sorprendre en els contracops de que va disposar. El Congrés arribava també a la porteria de l’Albert mitjançant xuts exteriors. L’àrbitre en Jose Carlos Alonso, donada la bona predisposició dels jugadors, va quallar una excel·lent actuació i no va tenir cap problema. Cap als minuts finals de la primera part va arribar el primer gol, obra del Congrés. Després de molts intents, una arrossegada d’en Jordi Rubio des de quasi mitja pista, sorprenia un Albert un pel tapat per la defensa. S’avançava l’equip barceloní 1-0. El Cerdanyola però continuava en la seva millora en el joc, i apostava per fer rotacions a la banqueta. L’entrada d’un entonat Toni, peça important en els últims partits, posava l’empat en el marcador 1-1. Un xut ras des de la banda esquerra descol·locava al porter rival, ja que no va tenir temps de reaccionar. Amb aquest empat s’arriba al descans dels primers vint-i-cinc minuts amb la dinàmica inicial i tot obert per a la segona part.

Possiblement a la segona part el Congrés va tenir ocasions més clares que el Cerdanyola, però un inspirat Albert i la sort en certes jugades van ajudar als locals. En els primers minuts de la represa es tornaria a avançar el Congrés. Amb una mica de fortuna l’equip barceloní s’avançava després d’un ràpid contracop. Val a dir que la rematada del davanter del Congrés, sense angle de remat, toca el cos del porter vallesà fent pujar el 1-2. De nou el Cerdanyola havia de remuntar un marcador advers. L’equip degà va estirar les línies, i va disposar de bones ocasions. Ahir però un desencertat Joan no aprofitava dues rematades davant d’en Dani Camon, i l’equip continuava anant a remolc. Al igual que en Toni, un altre veterà que està en plena forma es en Kike Roig. Una genialitat i un cop de canell prodigiós van fer arribar l’empat 2-2. Després d’un rebuig del porter del Congrés, en Kike engalta un xut des del lateral de fora l’àrea que sorprèn de nou al porter barceloní. El partit es tornava a equilibrar, i el Cerdanyola aprofitava per a fer canvis. Faltaven 10 minuts pel final i qualsevol equip es podia haver endut la victòria. En un jugada d’equip del Cerdanyola, en Joan realitza una passada per en David i en Marc Serigó atura la bola amb el peu dins l’àrea. Clar penal que l’àrbitre xiula a favor del Cerdanyola. L’encarregat de llençar-lo seria en David, que a més ho faria en dues ocasions. En la primera atura el porter, però l’àrbitre el fa repetir donat l’avançament dels jugadors rivals. En la segona ocasió en David torna a llençar, però en Camon atura amb el casc la bola. Una llàstima ja que mai varem estar per davant del marcador. Així i tot fins el final es van succeir bones accions en una i altre porteria, però cap dels dos equips va aconseguir marcar. Finalment empat 2-2 i just repartiment de punts.

Donat com va anar el partit, i el rival que teníem davant es un bon resultat per nosaltres. Ara ens toca anar a Mollet, on sempre realitzem bon partits i tenim una colla de bons amics. Hi anirem a guanyar, o com a mínim ho intentarem .

Com es habitual varem sopar plegats al tenis, en una distesa relació de tots dos equips. Molt bon grup humà aquest Congrés, desitjant que els hi vagi molt bé en el queda de lliga. Ens retrobem la temporada que ve companys. Deixem dues imatges del sopar d’ahir. Fins la propera!!