dimecres, 1 de juliol del 2015

EN MEMÒRIA D'EN FERRAN RODRÍGUEZTristíssima noticia rebuda avui anunciant la mort del periodista Ferran Rodríguez, sens dubte tot un referent en l’àmbit esportiu a Calafell. La seva professionalitat ha estat present fins els últims dies, després d’una llarga malaltia.

Volem expressar el nostre condol a la seva família i amics, i especialment als nostres companys veterans del CP Calafell. El Ferran era un més del grup, i la seves entrevistes demostraven la passió per la seva feina. Fins i tot ens més d’una ocasió en acompanyava a sopar tot explicant grans històries de la seva trajectòria professional. 

Hem volgut escriure aquestes quatre ratlles recordant a un excel·lent periodista, però sobre tot millor persona. No t’oblidarem mai Ferran i de ben segur que allà on siguis seguiràs fent les teves meravelloses entrevistes a cau d’orella.

Una abraçada molt gran pels meus amics veterans de Calafell. Ens veurem la propera temporada, que de per sí serà molt especial. Si tinc la sort de marcar un gol, aquest serà per en Ferran, el millor referent esportiu de tots els equips veterans d’hoquei.

Bon viatge Ferran i no deixis de seguir-nos.

1 comentari:

  1. Moltes gràcies, Joan! Un bonic i emotiu homenatge per a una bella persona. El Ferran mereix això i més. Una abraçada a tots i felicitats pel detall. Segur que n'estaria molt orgullós!

    http://veteranssomtots.blogspot.com.es/2015/07/adeu-amic-ferran.html

    ResponElimina