dimarts, 19 d’abril del 2016

Miscel•lània dels últims partits jugats



Tornen les cròniques al bloc després d’un mes d’aturada. En aquest curt període hem jugat tres partits de lliga, un a domicili i dos a casa. No hem aconseguit cap victòria quallant unes actuacions molt grises. L’únic que aprova amb nota es el nostre porter Albert, donat que ha encaixat molts pocs gols. Després de tres victòries consecutives contra Barcino, Montbui i Mollet, hem patit tres derrotes que ens han fet baixar fins a mitja taula. Aquí teniu un breu resum dels últims partits.

CP CONGRES  1  -  CERDANYOLA CH  0 (Data 23/03/2016)

El resultat ho diu tot. Partit molt equilibrat a tots nivell. Els dos porters es van erigir en grans protagonistes i tan sols una jugada aïllada en la primera part va permetre als locals aconseguir l’únic gol del partit. En Dani Camon tornava a la porteria del Congres després d’uns partits absents i possiblement va ser l’MVP del matx. Aprofitem per felicitar-lo per la seva recent paternitat. A la segona part tots dos equips buscaven ampliar els marcadors però els porters de nou ho impedien. Mentre els minuts anaven passant, el Cerdanyola arriscava més en defensa deixant forats que no va aprofitar el Congrés. A falta de 20 segons pel final el Cerdanyola va tenir l’empat, després d’una jugada d’en David Novell que en Joan remata al pal. Poc encert de cara a porta dels vallesans que marxaven amb les mans buides de la pista de l’Escola Pegaso. Bon arbitratge de l’Eduard Gascon en un partit sense incidències.

CERDANYOLA CH  1  -  CE NOIA  3 (Data 31/03/2016)

Partit perdut a casa davant d’un rival directe. Els partits amb el Noia sempre acostumen a ser igualats i aquest no va ser menys. Primera part amb alternatives en una i altre porteria, destacant un excel·lent Albert per la banda local i un segur Nono per la banda rival. Passat l’equador de la primera part el Cerdanyola aconseguiria el primer gol de la nit. Una internada d’en Txus per la banda esquerra provoca una passada per l’Ignasi que punxa la bola davant del porter. Amb aquest avantatge d’1-0 arribaríem al descans del primer temps.
En el segon l’equip local ho va intentar però es va trobar la millor versió d’en Nono. Els jugadors locals estaven negats davant el gol, cosa que aprofitava el Noia per empatar el partit. En Ferran Andreu supera per la banda a un defensa local i marca a plaer l’empat. Quedaven quasi 15 minuts pel final i el partit quedava molt obert. Mentre el Noia donava un pas endavant, el Cerdanyola s’anava estavellant en el defensa roig i negre. A falta de dos minuts el Noia aconseguiria avantatge en el marcador. Una jugada de contracop errada pel Cerdanyola, provoca un altre contracop a la porteria contraria. En Marc Rodrigo aconsegueix el gol donant avantatge al seu equip 1-2.  En l’últim minut el Cerdanyola surt a la desesperada per aconseguir el gol de l’empat. L’àrbitre Enric Ventura no assenyala una falta claríssima damunt David Novell, i en la jugada posterior en Tena marxa tot sol per marcar el 1-3. L’àrbitre va fer una bona actuació però en certs moments li va faltar assenyalar faltes clares dels dos equips.


CERDANYOLA CH   2  -  CP CUBELLES  3 (Data 14/04/2016)

Davant d’un rival necessitat de punts i al qual en dos anys no hem guanyat mai, afrontàvem el partit. Minuts inicials jugats amb molta prudència, especialment per el Cubelles conscient de que si jugava molt. El Cerdanyola arribava amb perill a la porteria d’en Ferritxe, artífex de la victòria del seu equip. L’únic gol de la primera part arribaria en una jugada de la davantera local. Un fort xut d’en Martínez es aturat per l’Albert però la bola queda morta a un metre de la porteria i en Sergi Belles lliure de marca introdueix la bola dins. Començava el partit amb 0-1 i amb males sensacions per l’equip degà.
Encara que els locals no van llençar mai la tovallola, va costar molt entrar dins el partit davant d’un rival que es defensava bé i amb un porter molt segur. En la segona part cap el minut 10 arribaria el segon gol del Cubelles. Un xut molt desviat d’un jugador del Cubelles toca la tanca de darrera la porteria i el posterior rebot es aprofitat per en David Garcia per marcar el 0-2. Amb molt poca feina el Cubelles s’avançava en el marcador i al Cerdanyola se li posava el partit molt difícil. A falta de 5 minuts pel final els vallesans van demanar un temps mort per mirar d’aconseguir l’impossible. I quasi ho aconsegueix perquè a falta de 2:33 en David s’endinsa dins l’àrea arrossegant la bola a l’escaire i marcant el 1-2. Un minut més tard davant la pressió del Cerdanyola en Joan recupera una bola a mig camp i s’endinsa dins l’àrea per marcar de xut ras el 2-2. Tot el que no havia entrat en tot el partit, s’havia aconseguit amb un minut d’encert.  Dins l’últim minut del partit el Cubelles perd la bola faltant 40 segons pel final. En Joan Carles Pérez li fa una passada per en David Novell que intentant protegir la bola fa caure un jugador del Cubelles. L’àrbitre assenyala tarja blava i falta directa en contra. En Manel Pérez a falta de 30 segons es l’encarregat de llençar la falta, que l’Albert atura però en el rebot posterior aconsegueix marcar el 2-3 final. L’àrbitre en Juanjo Prades va deixar d’assenyalar clares faltes al Cubelles, comentant en molt moments de que ells necessitaven els punts més que nosaltres. Això clarament ens va perjudicar perquè encara que sigui veterans, en el joc s’ha de xiular tot. Felicitar al Cubelles per la seva entrega i lluita.

Avui toca anar a Calafell, on hem d’intentar de trencar aquesta ratxa negativa de resultats. Esperem que davant d’un equip molt amic ho puguem aconseguir.

1 comentari: