divendres, 13 de maig del 2016

CERDANYOLA CH 2 - CP SANT CELONI 2

Empat a 2 en la nit d’ahir davant dels veterans de Sant Celoni. Partit amb alternatives, equilibrat i on qualsevol dels dos equips es podria haver endut la victòria. Primera part amb domini de l’equip visitant i segona per l’equip local. Al final repartiment de punts que deixen a tots dos equips a la mitja taula en la classificació.

Destacar una setmana més la gran actuació del dos porters, l’Oscar i l’Albert, protagonistes dels seus equips i dels menys golejats a la lliga. Pel que fa als jugadors de pista bon partit d’en Jordi Sáez i de Raimon Pousa per part del Sant Celoni, i d’en David Novell i d’en Txus Huarte per l’equip degà.

Actuació arbitral descafeïnada de l’Enric Ventura, on creiem que no va tenir la seva millor nit. El primer gol del Sant Celoni ve precedit d’una falta inexistent després d’un xut desviat que segons el seu parer va tocar el nostre porter. El criteri en quan a les faltes va ser desigual amb 10 faltes pel Cerdanyola i 4 pel Sant Celoni. Finalment no es va voler mullar en un incident greu amb insults reiterats de l’Eudad Molès i amb una agressió per un cop d’stick del mateix jugador a un defensa del Cerdanyola. Afortunadament la sang no va arribar al riu, i en un gest que l’honora el jugador del Sant Celoni va demanar disculpes al final del partit.

CERDANYOLA CH: Albert, Jc. Pérez, Joan, David (1), Ignasi (1) (cinc inicial), Txus

CP SANT CELONI: Oscar, Gimferrer, Pousa (1), Costa, J.Sáez (1) (cinc inicial), Molès.

Gols: 0-1 Pousa (mitja part), 1-1 Ignasi, 2-1 David, 2-2 J. Sáez

Primera part molt intensa per part de tots dos equips, conscient de que era molt important sumar els tres punts. L’equip local amb defensa en rombe intentava contrarestar els atacs rivals. L’equip de la comarca del Baix Montseny provava d’obrir la defensa vallesana amb forts xuts llunyans. El Cerdanyola amb possessions més llargues no trobava forats per obrir la llauna, amb un Oscar Sáez molt consistent. Els minuts anaven corrent i no hi havia ocasions clares a les porteries. Cap el minut 10 de partit arriba el primer gol del Sant Celoni. La jugada comença en un fort xut d’un defensa rival molt desviat per sobre del travesser. L’àrbitre pita falta en contra del Cerdanyola considerant que el nostre porter havia tocat la bola. Mentre els jugadors locals protestem la decisió perquè clarament l’Albert no l’havia tocat, els jugadors del Sant Celoni treuen molt ràpida la falta del racó i en Raimon Pousa sol de marca aconsegueix rematar el 0-1. De res varen servir les protestes i el gol va pujar a l’electrònic. El Cerdanyola no es va descentrar pel gol encaixat, i va continuar arribant amb perill a la porteria rival. El Sant Celoni amb el marcador a favor es sentia còmode dins la pista, tot disposant de clars contracops. En un d’ells en Jordi Sáez realitza un fort xut que va a parar a la creueta de la porteria. Possiblement eren els millors minuts del Sant Celoni amb clares oportunitats per ampliar el marcador. La davantera vallesana ho seguia intentant amb accions perilloses, però de nou un inspirat Oscar Sáez no va donar opció. Els últims minuts de la primera part van anar descontrolats amb accions en una i altre porteria, però el marcador no es va moure. L’equip local es va carregar amb sis faltes d’equip, per tan sol dues de l’equip visitant. Arribem al descans del partit amb un mínim avantatge del Sant Celoni.

A la segona part canviaria ben aviat el guió del partit. Dins del primer minut de la represa el Cerdanyola aconseguia l’empat. Una jugada de la davantera vallesana acaba amb una rematada de l’Ignasi per posar 1-1. Possiblement el Sant Celoni no esperava encaixar un gol tant aviat, cosa que el va descentrar. Tres minuts més tard arribaria un nou gol del Cerdanyola. En David molt actiu tota la nit, s’escapoleix per darrera la porteria i de xut de cullera marca el 2-1. Pràcticament en quatre minuts l’equip degà aconseguia donar-li la volta al marcador. De fet el primer quart d’hora de la segona part va ser clarament de color verd-i-blanc, amb claríssimes ocasions. Entre elles una rematada al pal de l’Ignasi, i dos xut d’en David dins l’àrea, un ben aturat pel porter i l’altre fora per centímetres. Sens dubte que el Cerdanyola estava gaudint del seu millor joc a falta de deu minuts pel final. Una de les jugades que va marcar el devenir del partit va ser un contracop de l’Ignasi que acaba topant amb en Molès del Sant Celoni. La jugada es totalment fortuïta, sense cap mala intenció donat que el jugador del Cerdanyola anava llençat a l’atac i topa amb el defensa. La reacció del jugador rival acaba en una petita picabaralla, insultant a tord i a dret i donat un cop d’stick malintencionat a un defensa del Cerdanyola. Podem entendre el moment en calent del jugador, però l’àrbitre hauria d’haver actuat amb contundència davant l’agressió i haver expulsat al jugador. Fins i tot  es va encara amb el nostre tècnic Jordi Pi insultant-lo greument. Agrair però el gest del jugador disculpant-se al final del partit. Tot aquest enrenou va escalfar el partit i es van anar produint faltes. El Cerdanyola va demanar temps mort amb la intenció d’asserenar els ànims, donat que ja teníem nou faltes. A falta de 2:50 pel final l’àrbitre ens xiula la desena falta i el Sant Celoni disposa de la conseqüent falta directa. En Jordi Sáez es l’encarregat d’executar-la i de posar l’empat amb 2-2. En els últims instants de partit hi ha ocasions en un i altre porteria, destacant una clara ocasió del Sant Celoni a vint segons del final. Arribem al final del partit amb un empat que no deixa satisfets ni a uns ni als altres.

Empat final i repartiment de punts. En el conjunt global del partit el Cerdanyola ha tingut contra les cordes al Sant Celoni especialment a la segona part, però en el tram final també ells també han pogut guanyar. Per tant donem el resultat per bo. Esperem i desitgem que els incidents quedin ràpidament oblidats, donada l’excel·lent relació amb tots els companys de Sant Celoni. Ens retrobem l’any vinent companys!!

Ahir no varem poder sopar plegats ja que la comitiva de Sant Celoni va tornar a casa després del partit. Tres representants del Cerdanyola sí que ho van fer, anant a l’Enovin com ja va sent costum.