dimarts, 3 de maig del 2016

C.F. CUATRO VIENTOS 2 - CERDANYOLA CH 1

De nou es repeteix el guió i tornem a perdre per la mínima a falta de  2 minuts pel final. Si la setmana passada era el Barça, en la nit d’ahir va ser el F.C. Cuatro Vientos de Blanes qui s’emportava els tres punts. Bon partit del Cerdanyola en línies generals, anant de més a menys durant els cinquanta minuts fins que el físic va anar decaient. L’equip local va haver de treballar molt per aconseguir la victòria, destacant a un gran Dani López i un fiable Quico Salarich.

Possiblement el Cerdanyola va ser més dominador del joc en la primera part, i encara que va marxar al descans amb 0-1, no va saber aprofitar les ocasions de que va disposar. El Cuatro Vientos a la segona va posar una marxa més, però el gol de la victòria no l’aconseguiria fins els instants finals. Molt bon partit d’hoquei a la poliesportiva de Blanes, destacant el fair play de tots els jugadors a pista.

C.F. CUATRO VIENTOS: Salarich, Guti, Portas, Recio, López (1) (cinc inicial), Cristian, Ayats, Gassó (1)

CERDANYOLA C.H.: Albert, Jc. Pérez (1), Txus, Toni, Joan (cinc inicial), David, Ignasi.

Començava la primera part amb un ritme de vertigen a les dues àrees. Encara que tots dos equips defensaven en zona, les ràpides contres posaven a prova als dos porters. L’equip local intentava crear perill de xuts llunyans però un Albert estel·lar a la primera part no va donar opció. Al minut 4 de partit arribaria el primer gol del Cerdanyola 0-1 després d’una jugada d’en Toni donant una assistència per en Joan Carles Pérez. El mig vallesà aconsegueix aixecar la bola davant el defensa rival i remata a l’escaire dreta d’en Salarich de forma inapel·lable. Els locals van continuar realitzant el seu joc i posant setge a la porteria vallesana. Una remata d’en Recio al pal i un parell de rematades a boca de canó servien per no baixar la guàrdia davant dels atacs locals. El joc continuava sent molt intens i també el Cerdanyola disposava de bones oportunitats per mirar de posar distància en el marcador. Donat el ritme de partit, tots dos equips feien rotar les banquetes amb la intenció de mantindre el nivell de joc. L’entrada d’en David e Ignasi va portar aire fresc a un Cerdanyola que continuava jugant molt sòlid. L’equip local amb un canvi més, també donava entrada a Cristian i Ayats tot intentant buscar l’empat. El Cerdanyola va intentar tenir possessió i jugar un pel més lent, ja que no li beneficiava el ritme viu del conjunt local. D’aquesta forma l’equip vallesà disposava de bones ocasions ben aturades per un segur Salarich. Sens dubte que el porter local va permetre al seu equip marxar al descans amb un mínim desavantatge, ja que el Cerdanyola va poder ampliar el marcador en jugades personals dels seus davanters. Primera part vibrant, amb bon joc dels dos equips, deixant tota l’emoció pel segon temps. Amb el resultat de 0-1 arribem al descans.

A la repressa el Cuatro Vientos va sortir amb una marxa més que a la primera part. El Cerdanyola molt més cansat per l’esforç realitzat, procurava no defallir en defensa davant del perill dels davanters locals. En els primers deu minuts l’equip de la comarca de la Selva tenia el control del partit, posant a prova el porter del Cerdanyola. Donada la defensa molt tancada de l’equip degà, les accions locals venien de potents xuts llunyans. El Cerdanyola però es sentia còmode i aprofitava per sortir amb ràpides contres. Així i tot no va tenir tan clares ocasions com a la primera part. Després de molts atacs locals arribaria el gol de l’empat. Una bona jugada d’en Dani López, el jugador local més actiu, deixa una assistència per en Gassó que des de fora l’àrea engalta un bon remat per posar 1-1.  Aquest resultat feia justícia als mèrits d’uns i altres quedant encara molts minuts per endavant. Durant aquest minuts jugats va passar de tot, amb algunes interrupcions involuntàries. Un xut d’en Recio des de fora l’àrea impacta a l’orella dreta d’en Dani López havent de deixar la pista. Afortunadament el jugador va poder tornar a jugar. També va haver un penal xiulat a l’àrea del Cerdanyola després de que un defensa vallesà toques la bola amb el peu. L’àrbitre Raül Burgos va fer llençar el penal dues vegades després de que els jugadors de tots dos equips s’avancessin. En Dani López va ser l’encarregat de llençar-lo però no va estar encertat. Un altre xut d’en Joan Ayats impactava a la bota d’en Joan i el rebot li anava al coll sense conseqüències destacades. Això demostra de que el partit estava resultant molt intens i cap dels dos equips renunciava a la victòria. En el tram final del partit amb l’empat al marcador tant en Joan primer i l’Ignasi segon tenen bones ocasions davant la porteria del Cuatro Vientos. Els verd-i-blancs no aprofiten les seves ocasions, i en l’acció posterior en Dani López de jugada personal aconsegueix amb una bona arrossegada marcar el 2-1. Faltaven 2 minuts i 20 segons pel final i el Cerdanyola es va abocar sense èxit a la porteria contraria. L’equip blanenc va anar mantenint la possessió fins el final del partit.

Victòria treballada del Cuatro Vientos en un molt bon partit d’hoquei. De nou ens quedem a les portes de poder puntuar en un partit on varem fer mèrits suficients. Com a mínim ens queda la satisfacció i l’orgull d’haver competit contra un gran equip que de ben segur tornarà a estar a la final a quatre.

El tercer temps va ser a la Cata d’en Jordi Gutiérrez degustant pinxos excel·lents com sempre. També ens va acompanyar en Kike Martin alhora de sopar. Bon ambient amb els companys de Blanes.  Agraïts a la Saray companya d’en Toni per les fotos i vídeos que hem pogut posar avui al bloc. Ens retrobem l’any que ve companys!!