dilluns, 25 d’octubre del 2010

Mentalitat des del primer pipí del dia...

Després de l'inici de temporada no fa encara 7 dies, abordem una segona setmana de competició que ha de marcar una tendència positiva en l’actual campanya.

Demà Dimarts a Sant Cugat serà important treure un resultat positiu. Com a rival directe, hem de tornar a establir la superioritat que sempre havia existit per part del nostre equip i que, en els darrers dos anys no s’ha complert.

Dijous a Noia. Tot i que és un equip aspirant a primeres places, cal remarcar que és una pista que se’ns ha donat bastant be i on en el passat hem tret resultat èpics. Així que hem d’anar a tope.

Amb tot, és crucial la mentalitat i agafant les paraules del nostre company Quique (que serà baixa demà), això és algo que s’ha de tenir clar des del primer pipí del dia...

PD: Menció especial al Pepe per la feina de “team” que està fent a través d’aquest blog.

1 comentari:

  1. Després del partit de l'altre dia amb el Girona, hem de treure més lectures positives que negatives.

    En primer lloc, com bé diu el Jorge, hem d'estar mentalitzats dins el partit des del primer minut. Si juguem bé en defensa i pensem com a equip, podrem evitar que els contraris es puguin avançar amb facilitat. Per això tant si es planteja una defensa amb quadre o amb rombe, s'ha de tenir clar quin es l'espai a cubrir de cadascú.

    En atac s'ha de tenir el mateix plantejament. Ja sigui jugant en estàtic o rodant la bola, hem de procurar de crear superioritats que ens permetin fer alguna paret i arribar amb garanties a la porteria contraria. Quantes més ocasions es crein, més possibilitats tindrem de poder fer gols.

    Així que si juguem com a EQUIP i som solidaris amb nosaltres mateixos, segur que vindran les victòries.

    ResponElimina