dilluns, 21 de març del 2011

CERDANYOLA CH. 2 - C.H. PALAFRUGELL 5

La crònica del partit arriba un pel tard, però arriba... sempre i quan algun company de l'equip es digni a dir la seva.
Partit jugat dijous passat contra el Palafrugell, en un plàcida victòria de l'equip rival. L'equip no acaba de trobar el ritme de joc adequat i l'equip contrari ho va saber aprofitar sense massa esforç. En uns primers minuts de tanteig el Palafrugell s'avançaria en el marcador gràcies a una pena màxima que el porter verdiblanc Òscar va aturar en un primer moment però no així el rebot que feia encaixar el 0-1 en el marcador. El Cerdanyola ho va intentar com sempre i va fallar com mai, ja que a banda de l'encert del porter rival també es van llançar moltes boles als pals de la porteria però sense fortuna per obrir el nostre marcador. Així però en dues contres ben definides de l'equip del Baix Empordà posaven un marcador desfavorable de 0-3, on no es reflexava els mèrits d'uns i altres. Així arribem a la mitja part.
Ja en la segona part, es torna a avançar el Palafrugell primer en un contracop i després en una jugada de rebot que entra mansament en la porteria de l'altre porter verdiblanc l'Eze. Amb ofici i sense complicar-se gaire en el joc, ens trobem amb un tanteig de 0-5 insalvable. Finalment i jugant amb l'orgull ferit arriben els gols del Cerdanyola, primer en un xut de penal del Juan Carlos Pérez i després en un jugada on remata el nostre capi Kike per fer pujar el definitiu 2-5. Al final encara varem tenir alguna oportunitat de fer algun gol mes, però esta clar que no era el nostre dia.
Ara tenim un altre partit aquest dimecres contra el Mollet A a les 22:30.
Aprofito aquestes línies per donar en nom del nostre equip les condolències a la familia del nostre jugador Pepe Rubio, ja que en el dia d'ahir varen enterrar a la seva àvia. Dijous va voler venir a jugar saben que l'estat de salut ja era molt delicat. Des d'aquí una forta abraçada per tota la seva família.