divendres, 4 de març del 2011

CERDANYOLA CH 1 - C.E. NOIA 3

Després de quasi un mes sense fer cap crònica per maleïdes grips i lesions, tornem a actualitzar el nostre blog.
Davant d'un bon rival com es el Noia, vàrem gaudir d'un partit molt disputat on la falta d'encert de l'equip verdiblanc va ser decisiva per aconseguir un resultat més positiu.
En una primera part molt equilibrada de forces podem destacar l'actuació dels dos porters presents a pista. Així i tot quan faltava un minut per finalitzar la primera part es va avançar l'equip de Sant Sadurní fent pujar el 0-1 en el marcador.
En la segona part va continuar l'equilibri de forces però amb un Noia més contundent de cara a porta. Així en una jugada de contracop feien pujar el 0-2 en els primers minuts de la segona part. El Cerdanyola va continuar lluitant i gaudint de bones ocasions però la falta d'encert i la bona actuació del porter rival no ens permetia inaugurar el marcador. Quan més pressionava l'equip local, va arribar el 0-3 en una bona jugada col·lectiva de l'equip de l'Anoia i amb un definició excepcional del Jordi Gallart. Sortint de darrera de la porteria es va plantar al mig de l'àrea, rep una passada de mitja pista i obrint-se de cames col·loca l'stick en forma de cullera, la bola toca suaument el seu stick tot fent entrar la bola per tota l'escaire. Un gran gol que tots varem gaudir, i que de ben segur va rejovenir 30 anys al Jordi. Esperem que no ens ho torni a fer.
Després d'aquest cop de sort, vam decidir obertament anar a l'atac i fruit d'una jugada de penal (discutida pels jugadors contraris) aconseguíem mitjançant el Juan Carlos Pérez el 1-3 en el marcador. El Noia es va començar a replegar, i vam tenir a tocar el segon gol en dues jugades consecutives però un altre vegada la falta d'encert ens va passar factura. L'àrbitre Manolo Estrella (amb una bona actuació) va compensar xiulant un pena màxima a favor del Noia, però el xut del defensa rival va anar directament a fora. Ho vam seguir intentant però no hi va haver manera, i així el Noia va anar controlant la situació fins el xiulet final.
Al final victòria justa del Noia, amb un Cerdanyola que ha notat la falta de ritme tant en el joc com en la precisió de cara a porta. El fet de no haver jugat les dues darreres setmanes ha estat un handicap perquè l'equip no ha trobat el seu lloc ni la seva forma de jugar.
Per finalitzar vàrem anar a sopar al "Paseo" els dos equips on vam gaudir d'un bon sopar tots plegats. Molt bona comunió amb els companys del Noia, prova del gran fair play que sempre demostren. Des d'aquestes línies convidem a tots els equips de la Old League per poder gaudir d'un bon sopar després de jugar un bon partit d'hoquei (aprofitant les paraules del Gabygol, es important poder compartir el "tercer tiempo")
La setmana que ve partit contra el Vilafranca a Can Xarau a les 22:30 h.