dijous, 10 de novembre del 2011

GIRONA CH - CERDANYOLA CH

D'acord amb el calendari de la Federació ahir estava previst el partit a Girona a les 22:30 h. La nostre expedició va arribar a les 22:00 h puntual com un rellotge suís. Un cop a dins del pavelló no vem trobar a ningú i ens varem canviar en un dels vestidors buit. Ens vem començar a equipar, tot esperant que algun jugador del Girona arribés a pista. Finalment cap jugador va aparèixer però si que ho va fer l'àrbitre gironí. Va realitzar trucades tant a un jugador del Girona (el qual no tenia cap noticia del partit, pensant que algú del seu equip l'hauria ajornat), com a la pròpia Federació.

Vem sortir a pista per escalfar el nostre porter i fer alguns tocs amb la bola. Tan sols vem estar 15 minuts damunt la pista fins que l'àrbitre va acabar l'acte. La decepció per no jugar era molt evident, ja que després d'un llarg viatge el que tots volem es competir i gaudir de l'hoquei. Esperem que no ens torni a passar!!

Això si l'àrbitre va cobrar 26 Euros, dels 46 pertinents, demostrant coherència i professionalitat (en d'altres ocasions ens feien pagar la totalitat..)

L'expedició cerdanyolenca va estar encapçalada pel nostre tècnic en Jordi Pi i la resta d'integrants l'Eze (porter) i com a jugadors Pepe Rubio, Chus Huarte, Joan Carles Pérez, Joan Carné, Quim Paüls, Kike Roig i Jordi Pérez.

La propera setmana tenim partit a Can Xarau contra l'Horta a les 22:30

4 comentaris:

  1. sobre el partit de Voltregà amb victòria d'ells però al final us donen els punts a vosaltres? què ha passat realment? algú de vosaltres em pot respondre si us plau...
    moltes gràcies

    ResponElimina
  2. La Federació ha actuat d'ofici al.legant que el Voltregà no va presentar les fitxes. Nosaltres no hem fet absolutament res, i queda clar que la victòria d'ells va ser totalment justa.

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies per la informació
    Per cert aquest any es juga al mític pavelló de Sant Hipòlit enlloc de Masies, no?

    Una altra cosa, contra el Barça vàreu jugar al pavelló i en canvi contra el Mollet a fora? això és un tracte de privilegi perquè era el fcbeterans o bé es juga a un lloc o un altre depenent de la disponibilitat?

    ResponElimina
  4. Doncs sí, el Voltregà juga un altre cop a Sant Hipòlit.
    Amb referència a jugar dins el pavelló no depend de nosaltres. Sempre hem de jugar a fora, però si hi ha pista lliure al pavelló es pot jugar a dins. Així que no hi ha cap tracte de privilegi per ningú, ja que tots els equips reben el mateix tracte perquè tots som veterans!!

    ResponElimina