divendres, 29 de novembre del 2013

CERDANYOLA CH 3 - MOLLET B 6

Victòria treballada d’un Mollet B davant d’un Cerdanyola que va mantindre un bon nivell durant  quaranta minuts. El resultat no reflexa la igualtat que va haver damunt la pista i un destacat David  Écija amb tres gols va fer decantar la balança del costat molletenc. La lesió d’en Jesús Huarte, amb 3-2 a favor, va resultar determinant pels nostres interessos.
Queden encara molts partits per endavant, però no val a badar ja que en aquesta lliga tant competitiva no hi ha cap rival assequible.

CERDANYOLA: Albert, Chus, Joan, Quim (1), Jc.Aguilera (1) (cinc inicial), Jc Pérez, Toni (1).

MOLLET B: Pep Aliva, Tibau, Écija (3), Raigoso (1), Pepe Busquets (1) (cinc inicial), Bordas (1),Tomei.

Gols: 0-1 Busquets, 1-1 Toni, 2-1 Jc Aguilera, 2-2 Bordas (mitja part), 3-2 Quim, 3-3 Écija, 3-4 Raigoso, 3-5 Écija, 3-6 Écija.

Davant d’un rigorós fred començava la primera part a la boina de Can Xarau. Tots dos equips defensaven en zona i els minuts inicials van ser de tanteig. Ràpidament quan havien passat dos minuts de joc arriba el primer gol rival. Una bola morta a la banda es recollida per en Raigoso que assisteix perfecte al segon pal, on Busquets al primer toc marca el 0-1. Donava la sensació de que el Mollet encarrilava de manera fàcil el partit amb aquest gol tant matiner. Per contra el Cerdanyola, posava ordre en defensa i començava a rodar la bola en atac. La bona actuació d’en Pep Aliva impedia obrir el marcador, però va ser en el minut 14 de joc quan en Toni després d’una  jugada dins l’àrea arrastrava al fons de la xarxa posant l’empat a 1. Tant el marcador com el partit estaven totalment equilibrats, però seria el Cerdanyola mitjançant una bona jugada de contracop que aconseguia el primer avantatge pels locals 2-1. En Joan Carles Aguilera definia de xut ras davant la sortida del porter rival. Tots dos equips anaven fent rotacions per mantindre un alt ritme de joc. El Cerdanyola amb aquest mínim avantatge seguia creant perill però no aconseguia marcar davant d’un segur Aliva. Arribant a l’últim minut de partit, dins dels quaranta segons finals el Mollet aprofita una badada defensiva per marcar l’empat 2-2 mitjançant Bordas.  Una llàstima ja que a falta de deu segons va faltar tensió defensiva permetent l’empat al Mollet.

Si en la primera part el Cerdanyola va portar el pes del partit, en aquesta segona seria el Mollet qui imposaria el seu domini especialment en els últims quinze minuts de partit. El Cerdanyola mantenia el mateix estil de joc i fins i tot aconseguia posar-se per davant del marcador de nou. En una jugada personal d’en Quim, força actiu en el partit d’ahir, aconseguia d’arrossegada marcar el 3-2. Val a dir que la bola va sorprendre en Delmo, ja que la bola li toca el cos i entra. A partir d’aquests instants, quedant vint minuts per endavant, dues van ser les claus del partit. La primera la lesió a l’abductor d’en Jesús Huarte, cop dur pels nostres interessos ja que estava resultant el jugador més decisiu en defensa. La segona clau la bona actuació del porter Delmo juntament amb un inspirat David Écija autor de tres gols. Precisament amb un gol d’en David arribaria l’empat a 3-3. Després d’una jugada de contracop conduïa per ell mateix, arrossega suau i col·locat des de fora l’àrea, sense opcions per l’Albert que potser estava cobert pel seu defensa. Quasi bé en la jugada següent el Mollet es tornava a avançar mitjançant en Rai. Un xut fort i des de mitja pista a l’escaire posava en avantatge 3-4 al Mollet. Aquestes dues jugades van descol·locar a l’equip, ja que tot l’esforç realitzat fins aquell moment s’esfumava de cop. Vam intentar a la desesperada d’escurçar distàncies en el marcador, però no vam tenir la sort de cara. El Mollet a la contra aconseguia arribar amb molt de perill fent destacar la millor versió del nostre porter Albert. A falta de deu minuts pel final encara teníem opcions de poder empatar. Però un rigorós penal assenyalat per l’àrbitre ens deixava sense opcions d’aconseguir quelcom positiu. En David Écija marcava la pena màxima 3-5, encara que l’Albert aconseguia tocar la bola lleugerament. Ja en el tram final tornava a marcar Écija el 3-6 definitiu després de que l’equip local baixes del tot els braços.

Victòria justa però treballada del Mollet, on el resultat final no reflexa l’equilibri de forces damunt la pista. A seguir lluitant per aconseguir que arribi la primera victòria. El proper partit serà a domicili davant del Montbui el 13 de desembre.

Excel·lent sopar i molt bona germanor amb els amics de Mollet com sempre. Ens retrobarem a la tornada.