dimecres, 27 de novembre del 2013

NOU DUEL VALLESÀ

VS

Aquest dijous a les 22:30 h rebem la visita d’un dels equips punters de la categoria com es el Mollet B. Un equip veterà que any rere any lluita per estar un cop més a la final four (en les últimes set edicions no han fallat mai, tot demostrant un gran esperit competitiu). Un rival molt ben compensat amb un Delmo sota els pals, en Micky Roura acompanyat d’en David Écija, i amb una davantera molt perillosa la que formen l’incombustible Pepe Busquets i un dels millors davanters d’aquesta lliga com es en Joan Carles Raigoso. Sense oblidar els Tibau, Vila, Tomei o Climent, aquesta temporada han incorporat a Joan Ramon Bordas, Albert Gimeno i en Xavier Pladevall. Per tant hi aniran a totes.

El Cerdanyola recupera per aquest partit en Quim Pauls i en Joan Carles Aguilera, absents en l’últim partit, així com l’Albert Bel a la porteria. Donada la roda de canvis descansen per aquesta jornada en Pepe, Jordi i l’Eze. L’equip local juga els seu tercer partit a casa, amb un balanç d’un empat i una derrota. Per tant tan sols li serveix la victòria donat els punts que han anat deixant pel camí.
Demà a Can Xarau bon partit, gran espectacle i que guanyi el millor!! Després ho celebrarem sopant plegats al Tennis Cerdanyola.