divendres, 8 de novembre del 2013

Joan Tutusaus "El Capi"


 
Des del nostre bloc volem donar tot el suport per un company, amic i gran persona com es el Capi jugador del CP Calafell. Hi ha partits a la vida que no depenen de nosaltres, que ens poden sorprendre en qualsevol moment i dels quals hem de lluitar tot sols demostrant coratge i forces per tirar endavant. Així ho ha fet en Joan i celebrem que la operació hagi anat bé.
El millor de la competició no es guanyar o perdre, el que realment compte es gaudir de gent com en Tutus, sempre amb un somriure, fent abraçades i demostrant per damunt de tot que s’estima a la gent de l’hoquei. Avui company volem tornar-te aquesta abraçada perquè sabem que la necessites i t’esperem ben aviat amb els patins posats per jugar a l’esport que més t’agrada.

Al igual que vem fer amb l’Eugeni Collado, us enviem molts ànims i una ràpida recuperació de part de tots els components del Cerdanyola Veterans.
Veterans som tots!!

 

1 comentari:

  1. Gràcies a tot l'equip pel vostre suport. Sou molt grans! Avui li han donat l'alta i esperem que es pugui recuperar ben aviat. Una abraçada!

    ResponElimina