divendres, 10 d’octubre del 2014

CERDANYOLA CH 1 - CP CUBELLES 1

Primer partit de la temporada davant d’un combatiu CP Cubelles. L’empat final reflexa l’equilibri de forces, encara que l’equip local va disposar de més oportunitats especialment a la primera part. Gran actuació de tots dos porters que no van donar treva a les davanteres rivals. En l’últim minut final l’equip rival va disposar d’una falta directa que l’Albert Bel va aturar magistralment, mentre que una contra local a falta de 10 segons podria haver donat la victòria. Finalment just repartiment de punts, en un bon partit d’hoquei a Can Xarau.

CERDANYOLA CH: Albert, Chus, Joan (1), Jordi, David (cinc inicial), Kike i Toni.
CP CUBELLES: Rovirosa, Ernest, Manel, David Pérez, Martínez (1) (cinc inicial), Bellés, Ferrer, Juncosa.

Gols: 1-0 Joan (mitja part), 1-1 Joan Martínez
Minuts de tanteig inicial per part de tots dos equips, amb un Cubelles que s’estrenava en la nova categoria. L’equip local més veterà i experimentat imposava el seu ritme davant de la defensa zonal de l’equip del Garraf. El porter rival donava seguretat al seu equip davant els xuts exteriors dels jugadors locals. Per contra un Cubelles molt més jove i físic atacava en estàtic provant de sorprendre també de xuts llunyans. Les accions s’anaven succeint en una i altre porteria però la bona intervenció dels porters no deixaven obrir el marcador. De mica en mica el Cerdanyola anava posant més setge a la porteria rival, però un inspirat Rovirosa mantenia l’empat a cero. A falta d’onze minuts pel final de la primera part arribaria 1-0. Després d’una possessió llarga del Cerdanyola en atac, en Joan de xut llunyà aconseguia obrir el marcador quan el porter del Cubelles estava totalment tapat. El guió del partit va continuar sent el mateix, encara que el Cubelles va intentar de pressionar més la porteria local. Això va ser aprofitat pel Cerdanyola que va disposar de ràpids contracops per part del seu davanter més incisiu en David Novell. La falta d’encert i les bones intervencions del porter del Cubelles no van permetre al Cerdanyola de marxar al descans amb més avantatge. S’arriba així al descans, amb el resultat 1-0 i tot per decidir en la segona part.
En la segona part el Cubelles, amb més banqueta que l’equip local, va decidir canviar la defensa a individual. Tots dos equips van anar fent canvis, donat l’alt ritme de partit fins aleshores. Un Cerdanyola molt segur en defensa no es deixava sorprendre, i la davantera rival topava una i altre vegada amb un estel·lar Albert. La davantera local arribava amb claredat a la porteria del Cubelles, però la falta d’encert i la sort d’algun que altre pal no permetien d’incrementar el marcador. El Cubelles molt lluitador durant tot el partit, buscava insistentment el gol de l’empat. L’equip local conscient de que el Cubelles premia l’accelerador, va intentar sense encert aconseguir un segon gol que li hagués donat més tranquil·litat. A falta de set minuts pel final pel partit, el Cerdanyola va disposar d’una doble rematada davant la porteria del Cubelles amb una gran intervenció de Rovirosa. En el contracop posterior el Cubelles disposava d’un dos contra un, aconseguint un gran gol i posant l’empat 1-1 en el marcador. Després de molts minuts el Cubelles havia aconseguit marcar, quan ja pensaven que no seria possible. Les alternances en les dues porteries s’anaven succeint i cap dels dos equips renunciava a la victòria. En l’últim minut final tant el Cubelles com el Cerdanyola es van poder endur els tres punts. A falta de 37 segons els locals cometien la desena falta. El Cubelles amb tot de cara no va aprofitar la falta directa molt ben aturada per l’Albert. En l’acció posterior quan encara faltaven 10 segons, un ràpid contracop del Cerdanyola va permetre en David de plantar-se tot sol davant el porter rival. La rematada final va llepar el pal esquerra de la porteria del Cubelles, arribant al final del partit.
Tots dos equips van donar per bo el resultat, ja que no hagués estat just per cap dels dos de perdre el partit. Partit intens i disputat, amb bon fair play final. Bones sensacions de l’equip local en l’estrena a casa, i bon equip del Cubelles que va demostrar el perquè s’ha guanyat el dret a jugar al grup A.
Donat que els integrants del Cubelles tenien una llarga tornada, no es varen quedar a  sopar. Esperem però que en el partit de tornada, puguem sopar plegats donat que son un molt bon grup humà. La setmana vinent tornem a jugar a casa, donat el canvi d’ordre amb el CP Malgrat, davant del vigent sots-campió de la LCV.