divendres, 24 d’octubre del 2014

CERDANYOLA CH 6 - CP VILANOVA 4

Primera victòria de la temporada davant d’un molt bon CP Vilanova que va deixar bones sensacions a Can Xarau. L’equip de la comarca del Garraf juga un hoquei de qualitat encara que no ha començat amb bon peu aquest inici de lliga. La precipitació i desconnexió en diverses fases del partit no l’ha ajudat a sumar els primers punts del campionat. El Cerdanyola de menys a mes, ha aconseguit trencar el partit a la segona part després d’haver de remuntar un 0-2 inicial. Una bona defensa, amb l’ajuda inestimable de l’Albert, i els ràpids contracops han permès que fins a cinc jugadors locals aconseguissin marcar. La baixada de tensió en els minuts finals li ha servit al Vilanova per maquillar el resultat final de 6-4.

CERDANYOLA CH: Albert, Pepe, Joan (1), Jorge (2), David (1) (cinc inicial), Jc. Pérez, Chus (1), Toni (1)

CP VILANOVA: Ballester, Fernández (1), Salvador, Orús, Parejo (3) (cinc inicial), Juanjo Ferrer

Gols: 0-1 Fernández, 0-2 Parejo, 1-2 Joan, 2-2 Chus (mitja part), 3-2 Toni, 4-2 Jordi, 5-2 Jordi, 6-2 David, 6-3 Parejo, 6-4 Parejo

Primers minuts del partit amb predomini clar del Vilanova. Un Cerdanyola fred e imprecís cedia el protagonisme a l’equip rival. Tots dos equips defensaven en zona, però el perill a les dues porteries venien per ràpides contres. En el minut cinc arribaria el primer gol. Una gran jugada personal d’en Oscar Fernández, driblant i picant la bola davant del defensa local, fa que es plantes davant l’Albert clavant la bola a l’escaire dreta. Execució perfecte i 0-1 en el marcador. L’equip vilanoví amb les idees molt clares demostrava que venia amb la intenció d’endur-se els tres punts. En el minut nou arribaria el 0-2. L’àrbitre Jose Carlos Alonso assenyala un clar penal per una falta dins l’àrea. Val a dir que dos minuts abans l’àrbitre havia assenyalat un altre penal per considerar que el defensa havia aturat la bola amb el peu. Bon fair play dels jugadors del Vilanova en considerar la falta fora de l’àrea, tot rectificant la decisió arbitral. El segon penal però si que va ser correcte i en David Parejo amb un pel de fortuna aconsegueix el 0-2, després de tocar la bola el cap de l’Albert. Portàvem deu minuts amb un Vilanova directe i molt efectiu. El Cerdanyola però no va perdre la cara al partit tenint en compte que quedaven molts minuts per endavant. En el minut 13 el Cerdanyola aconsegueix escurçar distancies1-2. Després d’una jugada de contracop del Vilanova amb un xut desviat permet a en Joan de sortir ràpid al contracop. El xut des de fora l’àrea es desviat per algun stick i la bola acaba entrant a mitja alçada despistant a Ballester. Superat l’equador d’aquesta primera meitat, tots dos equips van disposar de bones ocasions però els porters van complir perfectament l’expedient. A falta de tres segons pel final un xut d’en Chus des de mitja pista suposa l’empat 2-2 donat que el porter del Vilanova estava totalment tapat. Amb tranquil·litat i paciència aconseguim empatar el partit deixant tot per decidir a la segona part.

A la segona part un Cerdanyola molt més efectiu sentencia el partit amb 4 gols davant de la davallada psicològica del Vilanova. Pràcticament en els primers cinc minuts l’equip local marca ràpidament distancia. Una contra de la davantera vallesana acaba amb un bon remat davant del porter, però el rebot posterior l’aprofita en Toni per marcar a plaer el 3-2. Sense temps per pair aquest gol el Vilanova encaixa el 4-2. Un xut des de fora l’àrea ben aturat de nou per en Ballester però amb mala fortuna, ja que el rebot toca l’stick d’en Jordi endinsant la bola al fons de la xarxa. El Vilanova un pel grogui pel resultat intenta tirar d’orgull arribant amb perill a la porteria de l’Albert. Fins i tot gaudeixen d’un penal però l’Albert molt segur l’atura. El Cerdanyola també gaudeix de bones ocasions, especialment d’en Toni i en David. A destacar però la bona actuació d’en Jordi Pérez, ja que dues accions personals ajuden al Cerdanyola a eixamplar el marcador. Una bona internada per la banda dreta d’en Jordi acaba amb un bon xut de cullera a l’escaire per posar el 5-2. A continuació una jugada personal del mateix Jordi per darrera l’àrea fa que s’emporti a tres defensors vilanovins, donant una excel·lent assistència a en David que marca el 6-2. Partit pràcticament sentenciat, encara que tres minuts de desconnexió final van permetre al Vilanova ajustar el marcador. El jugador més destacat del Vilanova David Parejo aconseguia el 6-3, en una gran jugada individual i definint de xut  a l’escaire. Tot seguit aprofita una falta directa per batre a l’Albert amb el 6-4, a falta d’un minut pel final. Cap més incidència fins arribar al xiulet final.

Victòria justa del Cerdanyola davant d’un bon equip que segur que donarà més guerra donada la qualitat dels seus jugadors. Bon partit d’hoquei, amb poques faltes i amb molt bon rotllo entre els jugadors, facilitant la feina de l’àrbitre. Ara toca una setmana de descans, fins el proper partit a la pista del Congrés.

Gran tercer temps al Tenis Cerdanyola en un ambient de total germanor. Desitjar sort pels propers partits al Vilanova, encara que amb paciència i treball els resultats els hi arribaran. Ens retrobem a les Casernes!!