dijous, 9 d’octubre del 2014

COMENCEM TEMPORADA 2014-2015




Aquest vespre a les 22:30 hores arrenca una nova edició de la Lliga Catalana de Veterans per l’equip del CERDANYOLA CH Veterans. El primer rival d’avui serà el CP Cubelles nou equip a la categoria. De ben segur que serà un partit molt disputat, amb un equip del Garraf molt més jove i del qual tenim referències en l’enfrontament al Torneig de Calafell de fa dos anys.

D’altre banda donar la benvinguda (a banda del CP Cubelles) també al CP Vilanova, que després d’uns anys torna al grup A de la millor lliga de veterans.  Aquesta temporada presenta moltes cares noves, cosa que comportarà veure un nivell excel·lent d’hoquei. Jugadors com Juan Ramon de Moya, David Càceres, Ramon Benito, Josep Lluís Delriu, i l’Alberto Borregán faran encara més gran la nostre lliga.

Per últim comunicar que dins el nostre equip tenim una baixa molt important, com es la d’en Quim Pauls. Degut a problemes físics a l’esquena i a la seva tasca com a seleccionador nacional, en Quim va decidir no jugar la lliga d’aquest any. Això si, continuarà amb nosaltres i de tant en tant es posarà els patins en els entrenaments. Per a nosaltres ha estat i continuarà sent un plaer poder gaudir d’en Quim tant a dins com a fora les pistes. Gràcies per tot Quim!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada