divendres, 30 d’octubre del 2015

CERDANYOLA CH 6 - C.P. CONGRES 1

Segon partit a casa i segona victòria de la present temporada davant d’un complicat rival com es el C.P. Congrés. Partit controlat d’inici a final, tant pel que fa al joc desplegat com en el marcador final. Molt bon nivell de tot l’equip en totes les seves línies, demostrant un joc sòlid i de qualitat. Mica en mica anem agafant el ritme de competició després de tres jornades disputades.

CERDANYOLA CH: Albert, Txus (1), Joan, Toni, David (2) (cinc inicial), Aguilera (3)

C. P. CONGRÉS: Palomo, Rubio, Calvo, Cacho, Amorós (1) (cinc inicial), Calle, Duran i Serigó.

Gols: 1-0 David, 1-1 Amorós, 2-1 Aguilera, 3-1 Txus (mitja part), 4-1 David, 5-1 Aguilera, 6-1 Aguilera.

Teníem clar que el Congrés venia amb la intenció d’endur-se els tres punts, després d’aconseguir un empat a domicili i una victòria a casa. Nosaltres després de l’últim partit a Montbui sabíem que havíem de millorar molt la defensa, i l’equip va respondre perfectament. En el gol més matiner d’aquesta temporada, quan tan sols havien transcorregut 35 segons, en David marca el 1-0. Recuperació ràpida de la bola en defensa i contracop d’en David que supera al porter barceloní. El Congrés va sortir un pel fred, però ràpidament va posar setge a la porteria de l’Albert. Mentre que el Cerdanyola posava en pràctica una defensa zonal basculant, el Congrés realitzava una defensa a l’home no gaire pressionant. La clau del partit però va ser la bona defensa de l’equip degà i les nombroses ocasions de contraatac. En el minut 4 de partit vindria l’empat del Congrés. Després d’una jugada en superioritat de tres contra dos, Amorós de xut ras aconsegueix posar la igualtat en el marcador 1-1. Durant forces minuts tots dos equips desplegaven el seu joc, amb ocasions molt més clares per l’equip vallesà. El ritme de partit va ser molt intens, i el Cerdanyola tan sols comptava amb un sol canvi. Per contra el Congrés disposava d’un fons més ampli de banqueta. L’entrada de Joan Carles Aguilera va coincidir pràcticament amb un nou gol del Cerdanyola. Una bona combinació entre Joan i David, fa que aquest últim es planti tot sol davant d’en Marc Palomo. Encara que el porter atura l’escomesa, en David aprofita el rebot per assistir en Joan Carles que punxa la bola marcant el 2-1.  Rondava el minut 13 de partit i el resultat feia justícia al joc desplegat pel Cerdanyola, que amb anterioritat havia tingut ocasions clares per poder ampliar el resultat. En una nova contra un minut més tard, en Txus entrant per la banda lateral de la pista engalta un xut de pala que sorprèn al porter del Congrés 3-1. El Congrés ho intentava però va topar amb un Albert estel·lar a la porteria. Sense més incidències i amb una clara superioritat del Cerdanyola, en joc i ocasions, arribem a la mitja part.

A la segona part tot va continuar pràcticament igual. Un Congrés que ho intentava mitjançant algun xut exterior d’en Jordi Rubio i un Cerdanyola letal a la contra que posava perill davan d'un encertat Palomo. En el minut 4 de la represa arriba el 4-1, després d’un altre contracop verd-i-blanc. En David es planta pràcticament sol davant del porter rival i aconsegueix fer pujar el seu segon gol en el seu compte particular. El Cerdanyola amb el marcador favorable es trobava molt còmode dins la pista, mentre que al Congrés li agafaven les presses amb la intenció de retallar distàncies. En el minut 9 l’àrbitre xiula penal a favor del Cerdanyola, després d’una jugada dins l’àrea. En Joan Carles es l’encarregat de transformar-lo deixant un marcador de 5-1, encara que amb molts minuts per endavant. Cap al minut 15 d’aquesta segona part arriba un nou penal per un peus d’un defensor dins de l’àrea. De nou un encertat Joan Carles rubrica un hat trick, enganyant al porter i xutant la bola per sota les cames. Amb aquest 6-1 semblava que el marcador estava sentenciat però encara quedaven 10 minuts per endavant. En una jugada protestada per en Jordi Rubio, l’àrbitre li assenyala la targeta blava amb el que el Congrés es queda amb tres homes de pista. La falta directa es llençada per en David però el porter del Congrés atura la bola. El Cerdanyola aprofita la superioritat per fer moure la bola, amb la intenció de fer córrer el temps. El Congrés també disposa d’una falta directa en arribar l’equip local a les deu faltes. L’equip barceloní no aconsegueix marcar, amb una gran intervenció de l’Albert. El Cerdanyola dominador del tempo del partit en tot moment no dona opcions a un Congrés voluntariós, que malauradament pels seus interessos, no ha tingut el millor dia.

Victòria justa del Cerdanyola demostrant haver estat superior al CP Congrés. Hem de destacar la feina de tot l’equip, ja que tothom ha aportat la seva qualitat per deixar els tres punts a casa. La propera setmana visitem la complicada pista dels nostres amics de Mollet. Donat que encara no s’han estrenat a la lliga, serà un partit emocionant. Agrair un cop més el suport d'en Jordi Pi i Josep Tamburini, ja que ells també son part important del nostre equip.

Bon tercer temps amb els companys del Congrés, aquest cop a un local nou. Així i tot haurem de buscar un altre lloc, ja que ahir la cosa va anar molt justa de temps. Ens retrobem a la tornada a Barcelona!!