dijous, 8 d’octubre del 2015

GRÀCIES MONTSE!




El primer article de la nova temporada va dedicat a la Montse González. Com no podia ser d'un altre manera, la Montse mereix el nostre reconeixement després de quasi 15 anys al capdavant de la secretaria del Club. La seva trajectòria i la col·laboració amb els veterans ha estat incontestable, ajudant en tot moment i facilitant sempre les coses. Persones com ella son necessàries e imprescindibles dins la conjuntura d’un club d’hoquei. Moltes hores, moltes fitxes, molts correus, molts jugadors, molts pares i mares han fet de la nostre Montse una persona estimada per tots. 

Fins i tot l’any passat després de patir una greu malaltia (de la qual s’ha pogut recuperar), va estar al peu del canó demostrant la seva fortalesa, tot contestant amb un somriure mentre havia de patir les dures sessions de quimioteràpia. Gràcies Montse per demostrar la teva vàlua, la teva força, la teva lluita, i per aportar el teu gra de sorra cap al nostre club.

Avui no parlo d’equips, de rivals, de joc ni de gols, avui toca parlar de tu. Ja ser que t’agrada estar en un segon pla, però et mereixes la nostre admiració per damunt de tot. També sabem que et seguirem veient fent de delegada d’un equip Fem-16, realitzant tasques més agraïdes que et permetran gaudir de més temps lliure. Si s’escau i et ve de gust, sempre pots vindre a animar als veterans del teu club.

Aprofito l’avinentesa per agrair també la feina de la Junta actual, en Paco, l’Olga i en Mario. Sense la gent no fem club, sense club no fem poble, i sense poble no podem fer país. 

En nom de tots els veterans del CERDANYOLA CH agrair-te de tot cor la teva dedicació, l’amor cap el teu club i cap el nostre esport com es l’hoquei patins. 

You’ll never skate alone!! Força Sarda!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada