dilluns, 29 de novembre del 2010

CERDANYOLA C.H. 5 - MOLLET "A" 5

Partit a Can Xarau amb resultat agredolç per a l'equip local. Sens dubte va ser un partit jugat de més a menys per part del nostre equip de Veterans. L'equip va començar seriós en defensa i sense deixar que el Mollet arribés amb perill a la porteria contraria. Bona prova d'aquesta defensa va ser aprofitar una bola recollida en la nostre àrea per llançar un contracop que el nostre capità Kike va definir amb excel.lència per fer pujar el 1-0 en el marcador. Tot i la serietat en el joc local, en una arribada de l'equip contrari van aconseguir el gol de l'empat mitjançant el seu jugador més decisiu Joan Ramon Bordas que aprofitar un rebot per marcar de xut ras.
El Cerdanyola va continuar jugant amb actitud positiva i prova del bon joc van arribar els gols, primer del Toni Pi (ja es el nostre Pichichi) i després del Jorge Pérez en una bona arrastrada de fora l'àrea. A banda d'altres ocasions, també es va fallar una pena màxima cosa que haguès fer augmentar el nostre avantatge.
En la segona part l'equip va continuar lluitant fins aconseguir fer pujar el 4-1 en el marcador, gol marcat pel nostre davanter Jorge. El Mollet mai va baixar els braços i aconseguia fer pujar en un jugada de contraatac el 4-2. El partit havia entrat en una dinàmica perillosa, ja que l'equip rival pressionava des de mitja pista, i va posar en problemes l'atac verdiblanc. Així i tot, en una jugada de contracop ben portada pel nostre mig PP, feia pujar el resultat de 5 -2 després d'un fort xut creuat.
Quan ja semblava que el partit es podria trencar a favor nostre, el Mollet es va llençar sense por a buscar l'empat i en tres ràpids contracops va anar sumant gols fins fer pujar el resultat final. Malgrat que el nostre equip va tenir clares oportunitats per sentenciar, el Mollet va aprofitar l'escletxa que el Cerdanyola li va deixar per aconseguir un valuós punt. Tota la feina ben feta durant 45 minuts no va ser suficient per aconseguir la segona victòria a casa, ja que en els cinc minuts finals va faltar serenitat i ordre per no perdre un partit que quasi ja estava guanyat.
Esperem i desitjem prendre bona nota de cara al proper partit contra el Voltregà dijous que ve dia 02/12/10 a Can Xarau.