dilluns, 15 de novembre del 2010

Vilafranca 5 - Cerdanyola 3

Partit molt equilibrat amb victoria final del Vilafranca

Partit equilibrat a Vilafranca amb un Cerdanyola amb els jugadors justos (Oscar, Joan , Pepe, Toni Hendricks i Tito Gol) que no va impedir que s'avancés per dues vegades en el marcador, però que va acabar sucumbint amb un Vilafranca que no va desaprofitar les seves oportunitats.

L'equip va estar ben posicionat en defensa, amb les idees clares quan es llençava un contraatac, rodant amb força velocitat i criteri la pilota quan atacava, que es va veure recompensat amb el gols de Toni i Tito. Va faltar una mica més d'aire en moments de fatiga i concentració per aguantar el resultat quan dominavem el marcador, malgrat tot el balanç és força positiu.

Gols:
0-1 Toni Hendricks
1-1
1-2 Tito Gol
2-2
3-2
4-2
4-3Toni Hendricks
5-3

1 x 1

Oscar: va aguantar amb bon to tot el partit, però un parell de jugades desafortunades van acabar en gol quan no tocava.

Joan: seriós, ben posicionat en defensa i atac, menys en una errada en sortida de pilota que va deixar venut a l'Óscar. No va tenir l'encert de cara a portería que venia sent normal aquesta temporada, desaprofitant una falta directe.

Pepe: seriós en defensa i amb ganes, però amb falta d'insistència i encert en atac

Tito Gol: treballador en defensa i seriós en atac va aprofitar un xut de Joan per desviar la pilota i estrenar-se com a golejador. Estava més content que un "ginjol".

Toni Hendricks: lluitador en defensa i referent en atac va aconseguir dos gols de gran qualitat. Podia haver incrementat el seu compte golejador, però segons sembla s'estava reservant pel Bocca...el molt mamón.

1 x 1 - Post Match

Official sponsor


A destacar i agraïr als jugadors del Vilafranca el bon sopar que ens van proporcionar: navalles, calamarcets, braves, cargols a la llauna, amanides, postre, cava, café, etc..Preu: 17.50 Euros Pubilla toma nota!!!
La única pega era que era un bar de tios, cap tia a la vista.

Després del sopar, i davant l'insistència de Toni Hendriks vam tenir que anar al Bocca a veure com estava el patí. L'Óscar i Tito Gol van causar baixa. En el local de Sant Cugat vam fer un gintonic, menys el Toni, que va acabar amb les existències, malgrat tot va aguantar el "tipo" encara que el seu nivell d'excitació anés pujant, mentrestant el Joan no veia la forma de fotre el camp (el Toni anava amb ell al cotxe). Finalment vam aconseguir marxar del local a aquella hora tonta (3h45) que les ties afamades comencen a assegurar la nit, però oh sorpresa!! el Toni Hendricks, ja al carrer, decideix tirar a un grup de jovenenetes d'avançada adolescència (aproximadament uns 40 anys) i pren l'arriscada desició de quedar-se amb elles (unes 6 ó 7 ties) sense cotxe, calent i amb el "patarrufu" a sobre...; un cocktail devastador..

Toni Hendricks, la Comissió Disciplinaria de l'equip t'ha citat el proper dimarts perquè donis les oportunes explicacions abans de pendre una resolució sobre la sanció a aplicar. Volem detalls.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada