dimecres, 17 de novembre del 2010

1 X 1

Eze: seguretat. Partit brillant del nostre porter un cop més. Va realitzar molt bones parades en moments decisius, i va garantir la seva porteria en tot el partit. Res va poder fer pel gol, ja que un rebot que li va tocar al Joan va deixar la bola morta al jugador contrari. Serà baixa en el proper partit contra el Mollet A.

Juan Carlos: participatiu. Bon partit en linies generals. Va intentar de trobar el gol però no va obtenir premi.
Mica en mica necessitem més el seu joc en pista, ja que te tècnica i condicions per ser una peça important en l'equip.

Joan: voluntariós. En la primera part va fer un xut a la creueta de la porteria contraria, i va ser actor involuntari en el gol del Palafrugell. Seriós en defensa, va intentar sense èxit aconseguir foradar la porteria contraria. Ja porta dos partits sense marcar.

Kike: seriós. Va jugar tan sols una estona a la primera part, ja que problemes tècnics amb els patins (una setmana més) no li va permetre demostrar la seva qualitat. Esperem i desitjem que ja no torni a patir més problemes, perquè necessitem de la seva presència a la pista.

Jorge: entonat. Bon partit a nivell particular, destacan la seva participació en el joc de conjunt i col.laborant en defensa. Perfecta execució del penal, malgrat que la bola no va voler entrar. A recuperar-se de l'esquena perquè ens fara falta el proper partit.

Toni: distret. Partit jugat de menys a més. En una primera part on no trobava el seu joc, li va faltar claredat d'idees.Ja en la segona va millorar demostrant el nivell a que ens te acostumat. No va obtenir tampoc el premi del gol malgrat que ho va intentar. Comparteix una setmana més el trofeig de pichichi.

Chus: sobri. Bona actuació durant tot el partit. Mesurat en defensa, va intentar en atac fer combinacions i parets amb els davanters. Li queda molt marge de millora, però demostra partit rera partit la seva inteligència en el joc.

Tito: lluitador. Com sempre va demostrar la seva entrega a la pista. Va estar entonat en tot moment, realitzant bones passades i lluitant a la davantera en busca d'algun remat. Ordenat en defensa, va tenir la última oportunitat per poder fer el gol de l'empat, però li faltar sort.

PP: pintor. Realitzant obres d'art a l'escola Massana. Bon company d'equip, va decidir no pujar perquè va considerar que ja èrem prous... Quins collons el nostre artista. En fi se li perdona perquè es un bon pal de paller, artista, bloguero, sponsor i li encanta veure la canalla que desfila pel Bocca..

Jordi Pi: diuen que donar exemple es la millor lliçó que es pot donar als infants. Ahir el nostre amic i entrenador ens va demostrar que això de l'hoquei ho porta a la sang. Sens dubte es un plaer comptar amb el Jordi i des d'aqui agraïr en nom de tots, tota la feina desinteresada que fa. Es el nostre Guardiola, el nostre Gurú i una sort per a tots poder gaudir de la seva presència.

Fora de joc: el Palafrugell hauria de perdre els 3 punts en no trobar un lloc digne per anar a sopar. Intolerable.Després de fer el tour per l'Ampurdà, vem acabar sopant a l'exclusiu restaurant 3 estrelles Michelin anomenat Àrea Medas, tot un luxe.

RECORDATORI: proper partit dijous dia 25/11/10 a Can Xarau contra el Mollet A.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada