divendres, 5 de novembre del 2010

Resum del partit - 1 x 1

Primera victòria a casa davant d'un rival incòmode com es el Valldoreix. Partit jugat amb alts i baixos, amb bones estones de joc i altres sense control, però amb dos jugadors que vàren destacar per damunt de tots: l'Eze i l'Oscar. Sens cap mena de dubte, els nostres dos porters van tenir una actuació molt destacada. En la primera part l'Eze (que completava el seu primer partit de lliga) va complir amb escreix una sensacional actuació, amb aturades de molt mèrit i deixant la porteria a cero. En la segona part l'Oscar, tot i encaixar un únic gol per una contra de l'equip rival, va ser també molt decisiu en aturar dues faltes directes i en ser tot una garantia pel nostre equip.
Com bé diu el nostre entrenador Jordi s'ha de millorar el joc col.lectiu en atac i ser un pel més agressiu en defensa. Jo afegiria que seria molt important que la condició fisica de tothom segueixi millorant, perquè es un punt molt cabdal per aconseguir un millor ritme de joc tant ofensiu com defensiu. Partit rera partit hem anat millorant el nostre joc fins aconseguir la primera victòria, però hem de continuar millorant per seguir creant bon hoquei i poder així guanyar més partits. Crec que anem pel bon camí, però tothom ha de tenir clar que de nosaltres depèn obtenir més victòries.

1 x 1

Eze: destacat i gloriós. Gran partit, molt concentrat i manant a la defensa. Va ser un os de mal rosegar pels davanters contraris. Tan sols un apunt: has de seguir venint als partits i procurar de fer una dieta escaient, tu ja m'entens.
Oscar: agraït i precís. Començar fred una segona part i sent porter no es una feina fàcil. Si a més es fan dues aturades en moments crucials, podem donar compte de la seva vàlua a la porteria.
PP: lluitador. Exceptuant una errada en un refús que va propiciar un contraatac del Valldoreix, partit seriós del 8 de l'equip. En atac va tenir alguna bona oportunitat, però li va mancar sort per a obtenir premi.
Joan: constància. Es deixa portar a vegades més pel cor que pel cap. Així i tot va intentar de fer jugar a l'equip i va aconseguir de penal el gol de la tranquil.litat. Una setmana més segueix sent el pichichi.
Toni: qualitat. Bon nivell demostrat durant tot el partit. Sacrificat en defensa i lluitador en atac. Molt bon gol en jugada individual. Els contaris van intentar de bombardejar-lo amb pilotades però no ho van aconseguir.
Kike: accidentat. Després de la seva tornada a les pistes i amb to físic cada vegada millor, no va poder demostrar el seu estat de forma. Problemes tècnics amb les rodes van impedir que despleguès el seu hoquei. Esperem la seva qualitat en el proper partit.
Jorge: afinat. En una gran jugada individual fruit d'un contraatac va definir amb una gran qualitat, fet que provocava obrir la llauna de l'equip rival. Bona linea d'actuació, que va demostrant partit rera partit.
Chus: sobri. En la linea de l'equip, la seva actuació va ser de control i va tornar a jugar un bon partit. Ahir no va patir cap ensurt, i va acabar el partit sencer.
Juan Carlos: pausat. Important la seva aportació a l'equip. Necessita continuat en el joc, millora del toc físic, però es evident que te hoquei de qualitat que es demostra a la pista. Esperem i desitjem que estigui a punt pels següents partits.
Tito: correcte. Potser ahir no va gaudir de molts minuts en pista, però la seva aportació i lluita fan sumar en conjunt a tot l'equip. Segueix amb aquesta dinàmica perquè aconseguiràs ser més protagonista.
Jordi Pi: encertat, com sempre, en les seves decisions. La seva visió de l'hoquei i el seu sentit comú aporten savies decisions a l'equip. Com bon entrenador, exigeix molt més perquè hi ha encara molta millora continua que hem de demostrar.
Tambu i Hernan: tot un plaer que vinguin a veure als seus companys. Esperem veure'ls molt sovint, i com a portaveu prometo que farem més bon hoquei perquè així pogueu gaudir com a espectadors. Gràcies companys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada