dilluns, 28 de març del 2011

MOLLET A 2 - CERDANYOLA C.H. 2

Partit molt disputat, molt semblant a l'anada a Cerdanyola però a l'inrevés, es a dir, l'equip visitant va aconseguir l'empat quan només faltava 1 minut pel final.

Cerdanyola C.H. el cinc inicial va estar format per: Óscar Jurado, Chus Huarte, Pepe Rubio, Tito Martí i Kike Roig

El partit va començar i va anar sempre molt igualat.  Es va adelantar el Mollet amb una bona contra finalitzada per Miranda. El Cerdanyola va seguir jugant amb serietat i amb un bó to físic aprofitant l'ample banqueta disponible i donant entrada a Juan Carlos Pérez i Joan Carné a darrera i a Toni Pi a la davantera; fins que en una combinació amb en Kike Roig, jugant al mig del quadre, amb un remat de primeres va fer entrar el gol de l'empat. Aquest gol el porta directament a assetjar el primer lloc del "Trofeig Pichichi" que ocupa en Toni Pi, que em sembla que no veu porteria des del 2010. Destacar el bon partit de l'Óscar, molt segur durant els 25'.

Al segon temps l'Eze va substituir a l'Òscar a la porteria del Cerdanyola, i el partit va ser una continuació de la primera part, molta igualtat, i novament el Mollet adelantant-se al marcador aprofitant un rebot a l'àrea cerdanyolenca. Els dos equips van desaprofitat un penalty i una falta directe respectivament i quan tot semblava sentenciat, en el darrer minut de partit, una contra del Cerdanyola va acabar amb un remat d'en Joan Carné al fons de la porteria on res va poder fer Pladevall. A la portería del Cerdanyola, l'Eze també va estar molt encertat i segueix mantenint el liderat del "Trofeig Tamburini".

El sopar al bar "El Extremeño" va ser ric en grases saturades i altres elements amb gran contingut en colesterol: callos, orella, patates fregids, truites, pa, cervesa, etc..., tot molt bó; i fins hi tot en Kike es va veure obligat a trencar el seu règim. Com sempre amb aquest Mollet, ambient molt cordial i entretingut.

Per cert, parlant del Mollet (B), algú em podria dir quan tarda la Federació en donar els 3 punts d'un partit on l'altre equip no fa acte de presència?? ...estant pensant o és que el Comité té reunions bimensuals,...o bé hi ha un buit administratiu després d'haver-se jubilat el Vilanova,...o bé depenent de l'equip te'ls donen o te'ls treuen (els punts)??

3 comentaris:

  1. Nosaltres vam fer acte de presencia 6 jugadors i sobretot dos que van venir de molt lluny per jugar aquesta partit de Blanes i de Vilanova, peró un problema del nostre porter que va tenir que anar d'urgencias amb la seva dona va impedir jugar l'encontre .- Es que els 6 jugadors no els vau veure? Ahh el nostre porter ja ha sigut pare Felicitats Delmo .- Gràcies pel fair play i gràcies Kike per tornar la trucada .... Pep Busquets - Mollet B

    ResponElimina
  2. Companys del Cerdanyola, sóc porter d'un equip de la lliga de veterans i quan varem jugar contra vosaltres ja em va semblar que les protestes cap al arbitratge eren desmesurades, així com els insults i la falta d'educació que vareu publicar en aquest mateix blog.
    Ara m'he quedat sorpres per l'ansietat que us provoca que us donin tres punts d'un partit que no heu jugat...Realment, sou conscients de en quina lliga estem jugant? La finalitat de la majoria dels que estem aquí és perque ens agrada l'hoquei i ens agrada "JUGAR" els partits, si el vostre objectiu és que us regalin els punts d'un partit no disputat o vosaltres o jo estem a la lliga equivocada.

    Tino Martínez

    ResponElimina
  3. Pep Busquets,

    Enhorabona per la paternitat del Delmo. Disculpa per no compartir el teu criteri de "fair play", per mi el "fair play" comença respectant al rival i això vol dir que si tinc que anar a jugar amb un porter que està a punt de ser pare, tinc que tenir la previsió de tenir un substitut, i més en un equip com el vostre que té dos porters, i fins i tot un tercer disponible (Pladevall) per quan és necessari; malgrat tot es pot avisar fins una estona abans del partit i es pot aplaçar, però estar a l'hora de l'inici del partit tot l'equip del Cerdanyola en pista i avisar que el porter no pot venir per una urgència em sembla que és fer tard. No passa res, només són tres punts.

    Per cert, comentaris d'aquest tipus en el vostre blog em porten a pensar que potser teniu poc respecte pels equips rivals: "Fluix, fluix, fluix...molt fluix aquest Cerdanyola. Tan fluix que durant el partit vaig tenir temps de pensar sobre un interessant programa de radio que havia escoltat minuts abans en el trajecte fins el pavelló de Mollet. .....Veient jugar aquest Cerdanyola i comparant-lo amb nosaltres (i sense que això sigui cap menyspreu) hi havia una gran diferència: els talents"


    Tino Martinez,

    Sí, ten's raó en que al partit que vam jugar contra vosaltres a Cerdanyola vam protestar una mica, i és que per un equip com el vostre, no fa falta que l'àrbitre de torn us doni un cop de mà...i és que hi han àrbitres que veuen la samarreta del Barça i perden criteri...suposo que per l'emoció de l'escut.

    T'asseguro que no tenim ansietat, només demanem el mateix rigor que aplica la Federació quan es vol cobrar sancions. Per cert, som molt conscients la lliga que juguem, ho fem per compartir una bona estona amb els companys mentre practiquem un esport que ens agrada, se'ns en enfot si guanyem o no, encara que procurem fer-ho; procurem ser seriosos en el compliment de les normes de la lliga, juguem amb jugadors amb molt de talent i d'altres amb menys, hem jugat amb jugadors de 62 anys i d'altres de 37, i tots hem jugat...T'asseguro que tenim molt clar on juguem, de fet hi juguem des de fa molts anys a aquesta lliga...potser eres junior (no sé l'edat que tens) quan algún company de l'equip ja jugava aquesta lliga...

    Salutacions

    Pepe Rubio

    ResponElimina