divendres, 15 de novembre del 2013

CERDANYOLA CH 4 - CH RIPOLLET A 5

Derrota per la mínima davant un bon Ripollet que va saber desenvolupar un joc efectiu davant d’un equip local que va anar de més a menys. Després d’un mal inici de campionat, amb un empat i dues derrotes, hem de començar a despertar i a jugar a l’hoquei que sabem fer. A banda de que tots els rivals son complicats, no hem de buscar excuses i l’equip ha d’intentar capgirar la dinàmica de les últimes setmanes.
 
CERDANYOLA CH: Albert, Pepe, Joan, Jordi (1),Toni (cinc inicial), Quim (3), Joan Carles i Chus.

CH RIPOLLET A: Ferrer, J.Pedemonte (1), E.Pedemonte (1),Jover (1), Dani Setién (1) (cinc inicial), Pedreira (1)

Gols: 1-0 Jordi, 2-0 Quim, 2-1 Pedemonte, 2-2 Pedemonte (mitja part) 2-3 Jover, 2-4 Pedreira, 2-5 Setién, 3-5 Quim, 4-5 Quim.
 
Primera part amb una defensa en zona per part dels dos equips. Els primers minuts van ser de respecte i tanteig. Tots dos conjunts rodaven la bola e intentaven sorprendre als porters amb xuts de fora l’àrea. El Cerdanyola amb un joc seriós en defensa i movent la bola en atac començava a estirar les seves línies. Amb una jugada sense aparent perill arriba el primer gol local en el minut 11 obre d’en Jordi 1-0. Sortint des d’un lateral de la porteria pica molt suau la bola que es cola entre les cames del porter. En el minut 15 després d’una internada d’en Joan per la banda, fa una passada dins l’àrea i en Quim tot sol remata a plaer el 2-0. L’equip degà tenia el partit controlat, però davant tenia un equip que no baixa els braços en cap moment. En una nova jugada de contracop culminada per en Joan està a punt d’arribar el 3-0 però la bola toca el pal de la porteria i no entra. Pràcticament en la jugada següent arriba el primer gol del Ripollet. Pedemonte des d’un lateral de la pista realitza un suau xut de cullera que s’endinsa dins la porteria de l’Albert 2-1. Val a dir que l’Oscar Pedreira es creua per davant del porter local abans de que arribi la bola i això el fa despitar-se. A falta de pocs minuts per acabar la primera part torna a marcar el Ripollet l’empat 2-2. Un fort xut des de mitja pista entra a la porteria després de que els davanters del Ripollet s’haguessin creuat despistant de nou a l’Albert. Abans de finalitzar els primers vint-i-cinc minuts l’àrbitre en Josep Pitarch va xiular una rigorosa falta directa, després d’una jugada de contacte entre en Quim i un jugador ripolletenc. Afortunadament pels nostres interessos l’Albert va aturar perfectament l’escomesa arribant així a la mitja part.
Ja en la segona part, el Cerdanyola va jugar els primers minuts sense la intensitat de la primera i ho va pagar molt car. Les facilitats defensives dels jugadors locals van ser ben aprofitades pels davanters del Ripollet, i de l’empat de la mitja part es va passar a un 2-5 en el marcador. La bona triangulació entre els jugadors rivals, tot aprofitant els contracops de que disposaven van permetre a Jover fer el 2-3 i després un remat de Pedreira posava el 2-4. En una nova jugada de contracop i després d’un rebuig de l’Albert, la bola li arriba a l’stick d’en Dani Setién que remata a plaer el 2-5. El partit semblava sentenciat pràcticament a falta d’un quart d’hora pel final. El Cerdanyola amb l’orgull ferit va intentar l’impossible que era poder remuntar el partit. Així i tot en Quim en dos xuts des de fora l’àrea marcava el 3-5, i al cap de  dos minuts següents el 4-5. Jugant més amb el cor que amb el cap, varem intentar d’empatar el partit i a falta de tres minuts quasi ho aconseguim. El Ripollet que semblava que es venia avall, va ser aguantar perfectament la pressió local, i fins i tot no va aprofitar dues faltes directes de que va disposar. L’equip local es va queixar de l’actuació arbitral, ja que va xiular 15 faltes pels locals per 7 dels visitants, no aplicant en ocasions els mateixos criteris en una i altre porteria.

El Ripollet per mèrits propis va ser clar guanyador del partit i la desconnexió del Cerdanyola durant la segona part va ser la clau de la victòria. Ara toca mirar endavant, passar pàgina i pensar en el següent rival que serà el C.P Congrés.  A veure si podem aconseguir a domicili la primera victòria.

Per finalitzar vam sopar plegats al Club de Tennis. Gràcies a en Dani Setién per la foto de grup.


1 comentari: